Kommende Bond-stjerne: Kun iført underbukser

Den britiske skuespiller Tom Hiddleston poserer i fræk fotoserie i W Magazine - nu forstår man bedre, hvorfor han er Taylor Swifts nye kæreste 

Tom Hiddleston er både charmerende og flot. Her har han budt Taylor Swift op til dans

Det er kun for ganske nylig, at det kom frem, at den måske kommende nye James Bond, den britiske skuespiller Tom Hiddleston har kastet sig ud i et lidenskabeligt forhold med den smukke amerikanske sangerinde Taylor Swift. Og med en ny fræk fotoserie i W Magazine, hvor smukke Tom kun er iført underbukser, forstår man nu meget bedre, hvad Taylor Swift ser i Tom Hiddleston.

Flot krop med vaskebræt
Her poserer Tom Hiddeleston nemlig kun iført bokser-shorts på flere af billederne. Og med sin vaskebræts-mave og sin flotte krop, er det garanteret ikke kun den 26-årige Taylor Swift, der tænder på den 35-årige britiske skuespiller. Han rammer nemlig direkte ind i smagsløgene på mange kvinder i hele verden.

På et af billederne ser man Tom Hiddleston kun iført et par hvide bokser-shorts stå ved siden af en uredt seng, hvor han lige har smidt sit blå jakkesæt.

Se de utroligt lækre billeder af Tom Hiddelston kun iført underbukser her

Favorit til at blive den nye Bond
Tom Hiddleston fik i år sit helt store gennembrud i den danske filminstruktør Susanne Biers anmelderroste spion-tv-serie 'The Night Manager', hvor han har hovedrollen som Jonathan Pine. Tom Hiddleston udførte sin rolle så overbevisende, at han gennem de sidste mange måneder har været en af de største favoritter til at overtage rollen som James Bond, når Daniel Craig går på pension fra den krævende Bond-rolle.

Tom Hiddleston forrest i rollen som Jonathan Pine i 'The Night Manager'. (Foto: Mitch Jenkins/The Ink Factory)
Tom Hiddleston forrest i rollen som Jonathan Pine i 'The Night Manager'. (Foto: Mitch Jenkins/The Ink Factory)
 

Min røv blev klippet ud
Til W Magazine fortæller Tom Hiddleston i øvrigt, at han var lidt chokeret, da han fandt ud af, at man i USA havde klippet hans 'bare røv' væk fra en scene i 'The Night Manager', en scene, hvor Tom Hiddleston i rollen som Jonathan Pine optræder helt nøgen. Scenen blev dog hverken klippet væk fra den britiske udsending af tv-serien eller den danske.

- Jeg er noget overrasket over, at min bagdel blev klippet væk i USA. Jeg er her for at fortæller jer allesammen, at min røv ikke er farlig, fortæller Tom Hiddelston og tilføjer:

- Der er mange andre meget farligere ting, som tv-selskaberne med glæde offentliggør. Jeg ved ikke, hvad det siger om den verden, vi lever i. Men et eller andet siger det i hvert fald.

Her poserer Tom Hiddleston sammen med den danske filminstruktør Susanne Bier under filmfestivalen i Berlin. (Foto: Christian T. Jørgensen)
Her poserer Tom Hiddleston sammen med den danske filminstruktør Susanne Bier under filmfestivalen i Berlin. (Foto: Christian T. Jørgensen)