Kongens vilde fest: OL-guldvinder kom til skade

Det var den tidligere skiløber Egon Zimmermann, der blev kørt med ambulance til sygehuset til kong Carl Gustafs fødselsdagsfest

Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).
Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).

Den fik hele armen med blandt andet ABBA-show og gladiatorklædte dansere, da den svenske kong Carl Gustaf lørdag fyldte 70 og havde inviteret til stor fest på slottet i Stockholm.

Men da gæsterne var ude på dansegulvet til nummeret 'I'm so Excited' af Pointer Sisters, blev der ifølge den svenske avis Expressen danset så vildt, at en af gæsterne, Egon Zimmermann, blev ramt af en albue.

Egon Zimmermann er tidligere skiløber og har blandt andet vundet to guldmedaljer ved verdensmesterskaberne og en guldmedalje ved OL i 1964.

Kong Carl Gustaf af Sverige fyldte lørdag 70. (Foto: AP). Krimi Ulykke til kongens fest: Mand kørt på sygehuset

Kørt med ambulance til sygehuset
Ifølge avisens oplysninger faldt østrigske Egon Zimmermann og slog baghovedet ned i stengulvet. 

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia var ifølge Expressen vidner til ulykken, hvor Zimmermann blev kørt væk fra dansegulvet i en kørestol. 

Margrethe kom arm i arm med kongen ind til aftenens middagsselskab. Det var dog ikke kong Henrik, som i stedet havde valgt at blive hjemme. (Foto: AP) Danske kongelige Så fik Margrethe sin konge

Derefter blev der ringet til alarmcentralen, og en ambulance kørte til slotspladsen og hentede gæsten, som blev kørt til sygehuset.

Egon Zimmermann var gift med dronning Silvias veninde, Charlotte Klingspor. Hun døde i 2005 af leverkræft - et hårdt slag for kongefamilien og især dronningen, som mistede en af sine bedste veninder, skriver Expressen.

Danske kongelige Kong Henrik: Jeg snakker ikke om det der i dag

1 af 3 (Foto: AP).
2 af 3 (Foto: All Over Press).
3 af 3 Egon Zimmermann. (Foto: All Over Press).
1 kommentar
Vis kommentarer