Kristen Stewart endelig videre efter utroskab

Skuespilleren er kommet ud på den anden side, efter hun var sin daværende kæreste, Robert Pattinson, utro med instruktøren Rupert Sanders

Kristen Stewart og Robert Pattinson i 'Twilight'. (Foto: AP)
Kristen Stewart og Robert Pattinson i 'Twilight'. (Foto: AP)

Tilbage i 2012 dukkede billeder op af skuespillerinden Kristen Stewart i kærlige omfavnelser og hede kys med filminstruktøren Rupert Sanders, som hun mødte under indspilningerne til filmen 'Snow White and the Huntsman'.

Kristen Stewart var på daværende tidspunkt i et meget hypet forhold med sin 'Twilight'-medspiller Robert Pattinson, mens Sanders var gift og havde to børn med modellen Liberty Ross.

Stewart og Sanders måtte efterfølgende sende en offentligt undskyldning ud, hvor de beklagede deres sidespring og utroskab over for deres respektive partnere.

Se smukke Kristen Stewart i Los Angeles' lufthavn i april. (Video: Splash)

Kristen Stewart og Alicia Cargile er ofte blevet set sammen, men forholdet er ikke blevet bekræftet før nu. (Foto: All Over) Intl. kendte Mor bekræfter: Kristen Stewart i lesbisk forhold

Efterfølgende tilgav Robert Pattinson sin utro kæreste, men efter yderligere to år brød 'Twilight'-vampyren alligevel med Kristen Stewart.

- Jeg er virkelig stolt over, at jeg har været i stand til at bevæge mig fremad og ikke falde ned i et mentalt krater. Det er en helt ny ting for mig, siger den 25-årige skuespillerinde i den kommende august-udgave af modemagasinet Marie Claire.

Stewart fik sit gennembrud i de populære vampyr-film 'Twilight', og indspilningerne af de romantiske teenagedramaer udmattede den dengang unge stjerne.

- Perioden, fra jeg var 15 år, til jeg blev 20, var virkelig intens. Jeg var konstant bekymret og en kontrolfreak. Jeg anede ikke, hvordan mit liv ville arte sig, så jeg gjorde mig selv så syg og hæmmet på en måde, som var virkeligt invaliderende, forklarer Stewart.

Intl. kendte Hun er vampyrens nye kæreste

- Mine start-20'ere var en virkelig traumatisk periode i mit liv, og det kickstartede noget i mig, som gjorde mig mere vild. Jeg satte hele mit indre univers i brand og så det hele brænde ned, siger skuespillerinden, som endelig har fået mere ro efter sine turbulente år både arbejdsmæssigt og privat.

- Alder har gjort mig klogere og roligere, og det er dæleme fantastisk, understreger skuespilleren.

Robert Pattinson og Kristen Stewart blev kærester både i 'Twilight'-sagaen og i privaten. (AP Foto) Intl. kendte Hjerteknust film-idol taler ud

Kristen Stewart og instruktøren Rupert Sanders. (Foto: AP)
Kristen Stewart og instruktøren Rupert Sanders. (Foto: AP)

Kristen Stewart optræder med bar overkrop i en reklame for parfume-firmaet Balenciaga. Billedet er dog skåret således, at man  kun kan ane hendes barm.(Foto: Balenciaga/PR Foto) Intl. kendte Kristen Stewart tæt på topløs

15 kommentarer
Vis kommentarer