Kritiseret for at amme sin datter i swimmingpool

TV-kendis og model Tamara Ecclestone fatter ikke, hvorfor amning kan skabe så meget ballade

Så smukt kan det være: Tamara Ecclestone ammer her sin datter Sophia.(Foto: Instagram)
Så smukt kan det være: Tamara Ecclestone ammer her sin datter Sophia.(Foto: Instagram)

Kvinder har siden verdens skabelse ammet deres børn. Det er noget af det mest naturlige, der findes i verden. Det handler nemlig om artens overlevelse. Men alligevel er der stadig folk, der får kaffen galt i halsen eller himler op med vilde protester, når de ser en kvinde amme sit barn.

Tamara Ecclestone viser på forsiden af maj måneds Playboy, at diamanter er kvinders bedste ven. (Foto: Playboy) Intl. kendte Formel-1-arving poserer i Playboy

Det måtte den britiske TV-kendis og tidligere model Tamara Ecclestone sande, da hun i forrige uge lagde et billede ud på sin instagram, hvor hun sad i en swimmingpool og ammede sin lille datter Sophia under en ferie på Bahamas-øerne. Tamara Ecclestone er i øvrigt også datter til Formel 1-bossen Bernie Ecclestone.

Til billedet havde Tamara skrevet de søde ord: Man bliver tørstig af al den svømning.

Tamara Ecclestone viser flot bikini-krop kun syv uger efter, at hun har født datteren Sophie.(Foto: Abaca Press) Intl. kendte Formel 1 babe: Sådan!

Dine bryster hænger jo ud
I kommentarfeltet til de søde billede, var der dog masser af moralske opstød fra folk, der ikke kan tåle at se en lille baby drikke mælk fra sin mors bryst.

En, der kalder sig Piaspyrou, skrev blandt andet:

- Det er modbydeligt. Fjern det. Dine bryster hænger jo ud. Der er ingen grund til at dele dette billede med andre.

Intl. kendte Gravide Tamara: En uge mere

Og en person, der kalder sig hiswifey1014 skrev følgende:

- Det er smukt, når det sker inden for hjemmets fire vægge. Men dæk dig dog i det mindste til med et tæppe. Ingen værdsætter længere de moralske aspekter. Hverken jeg eller min mand ønsker at se dine bryster i offentligheden.

Der var dog heldigvis også mange i kommentarfeltet, der roste det smukke billede af mor og datter.

Tamara Ecclestone på stranden ud for Miami. (Foto: All Over Press/MCCFL / Splash News). Intl. kendte Formel-1-arving viser bikini-kroppen frem

Det er naturligt at amme
Den voldsomme kritik mod billedet har nu fået Tamara Ecclestone på banen, og hun forsvarer sig nu i medierne til blandt andre Hello Magaszine.

- At amme er den mest naturlige ting en mor kan gøre. Jeg forstår ikke, hvorfor amning kan skabe så meget ballade, og at folk har noget imod det. Hvorfor skal mødre skamme sig over at made deres børn i offentligheden, siger Tamara og tilføjer:

- Jeg elsker, at min krop kan bidrage til at give min datter næring. Jeg vil fortsætte med at amme hende, fordi  mit moderlige instinkt fortæller mig, at det er rigtigt for Sophia og mig. Min mand Jay støtter mig også i min amning. Vores datter har førsteprioritet. Vi er på et varmt sted, og hun har  brug for mad. Så enkelt er det bare.

Tamara Ecclestone hygger sig med sin datter Sophia under ferien på Bahamas.(Foto: Instagram)
Tamara Ecclestone hygger sig med sin datter Sophia under ferien på Bahamas.(Foto: Instagram)
 

 

 

1 af 2 Tamara Ecclestone hygger sig med sin datter Sophia under ferien på Bahamas.(Foto: Instagram)
2 af 2 Så smukt kan det være: Tamara Ecclestone ammer her sin datter Sophia.(Foto: Instagram)
97 kommentarer
Vis kommentarer