Kryptisk Kanye: Jeg var skyld i mors død

Donda West havde stadig været i live, hvis ikke rapperen Kanye West var flyttet til Los Angeles, mener han

Kanye West sammen med sin mor Donda. (Foto: AP)
Kanye West sammen med sin mor Donda. (Foto: AP)

I nummeret 'Only One' synger Kanye West til sig selv gennem sin mor, og ligeledes har han flere tatoveringer, der hylder Donda West.

Rapperens mor døde i 2007 som 58-årig efter komplikationerne fra en plastikoperation, og det efterlader stadig West med et blødende hjerte og skyldfølelse, afslører han i den kommende august-udgave af magasinet Q.

Adspurgt hvad han har ofret for sin succes, svarer den 38-årige Grammy-vinder 'sin mor'.

- Hvis jeg ikke var flyttet til Los Angeles, havde hun stadig været i live. Jeg vil ikke forklare det nærmere, for det vil få mig til at bryde sammen, siger rapperen kryptisk.

Kanye West spiller på Glastonbury Festival i aften, så kendisparret er allerede i London. Her rendte Kim Kardashian i går ind i tennisspilleren Serena Williams, der heller ikke er bleg for at vise den voluminøse bagdel frem. Intl. kendte Kim Kardashian viser graviditets-bulerne frem

Derfor prioriterer 'Jesus Walks'-sangeren selv sin egen familie meget højt, og under sin nuværende turné har hans toårige datter North West stadig førsteprioriteten hos rimsmeden.

- Mens jeg er i Europa, skal jeg have seks timer med hende om dagen, fordi ellers ville jeg bare arbejde hele tiden, og hun ville blive planlagt rundt om mit arbejde. I stedet skal mit arbejde planlægges omkring hende, understreger West i interviewet.

Senere på året bliver West far for anden gang, når hans kone, tv-personligheden Kim Kardashian, føder parrets andet barn.

Kanye West og Kim Kardashian kan nu afsløre, at de skal have en dreng. (Foto: AP) Intl. kendte Kim og Kanye skal have en dreng

Den 34-årige realitystjerne har afsløret på Instagram, at det bliver en søn, der ikke ligesom storesøster North vil blive opkaldt efter et kompas.

- Jeg bryder mig ikke om South West. North vil altid være bedre retning, lød det fra Hollywood-divaen i satireprogrammet 'Wait, Wait Don't Tell Me' radiokanalen NPR.

5 kommentarer
Vis kommentarer