Kylie Jenner: Jeg blev mobbet

Den kendte Kardashian-lillesøster fortæller, at hun blev mobbet på grund af sin kendte familie

Kylie Jenner: Jeg blev mobbet

Se Jenner på den røde løber i en lille lædersag her (Video: Splash News)

Hendes familie er blandt de mest kendte familier i verden, og hun er selv en af de mest fulgte berømtheder på de sociale medier.

Alligevel fortæller Kardashian-lillesøsteren Kylie Jenner, at hun blev mobbet, da hun var yngre, skriver Wonderland ifølge Daily Mail.

- Da jeg voksede op, kaldte folk mig de værste ting, man kan sige om mig, og mobning var så stor en del af mit liv, fordi hele verden dømte mig, fortæller Kylie Jenner.

Den 18-årige reality-stjerne blev, da hun var blot 10 år gammel, en del af offentlighedens søgelys, da første sæson af hende og restens af familiens populære show ’Keeping Up With The Kardashians’ løb over skærmen.

Kim Kardashian hang ud med Kanyes fjende

For at komme over de grimme ord begyndte Kylie Jenner i stedet at fokusere på, hvor godt hendes liv egentlig var, og derfor mistede mobningen sin betydning for den smukke Kardashian-søster.

- Jeg begyndte at kigge på folk, der havde større problemer end mig. De inspirerede mig og fik mig til at tænke: 'Jeg bliver mobbet hele tiden, men de er bare 'haters', hvorimod de her folk har rigtige problemer.

Caitlyn Jenner: - Jeg er færdig med kvinder

Vil slette sin Instagram
Kendis-søsteren afslører også i interviewet, at hun overvejer at slette sin Instagram-profil, selvom hun er en af de mest fulgte kendisser i verden med over 52 millioner 'følgere'.

- Det er ikke fordi, jeg ikke gider, men... jo, det er egentlig bare fordi, jeg ikke rigtig gider det mere, siger den 18-årige Kylie Jenner.

Se billederne: Kardashian-søster i frækt photoshoot