Kylie pønser på Instagram-farvel

Men dog først når hun har fået børn, beroliger Kardashian-halvsøsteren Kylie Jenner

Instagram-væsenet risikerer at miste et af de medlemmer, der virkelig kan tiltrække opmærksomhed.

Kardashian-halvsøsteren, Kylie Jenner, fortæller i den britiske udgave af Elle magazine, at hun tænker på helt at kvitte det sociale medie.

Men rolig nu...

Først, når hun har stiftet familie med børn og hele moletjavsen, og pigebarnet er kun 18 år, så der går der jo nok nogle år endnu, før det bliver aktuelt.

Intl. kendte Kardashian-søstres favorit-billeder

 

Smider telefonen væk
- Når jeg får et barn, vil jeg ikke være på Instagram. Jeg vil sikkert slette min profil og bare... ja, leve livet. Jeg vil elske at få en familie og bygge et hjem med en farm i Malibu Canyon. Bare have nogle unger, smide min telefon og ikke gøre det længere, siger damen, der har 46,5 millioner 'følgere'.

Intl. kendte Kylie Jenner viser stort ar frem

Intl. kendte Kylie Jenner viser sin bare bagdel

Nyheden kommer kort tid efter, at hun er blevet bedt om at skrue ned for aktiviteten på Instagram af politiet i Los Angeles County.

 

Nogle fans har svært ved ikke at blive helt kulrede af hendes mange mere eller mindre frække opdateringer, lyder advarslen.

Bieber en stor hjælp
Kylie Jenner bliver også spurgt til sit venskab med Justin Bieber, og hun svarer, at han har hjulpet hende med at komme overens med  sin massive berømmelse.

- Jeg er så tæt på ham, fordi jeg føler, han har været igennem det samme som mig. På en anden måde, men dog tilsvarende.  Han har hjulpet mig meget.

 

 

11 kommentarer
Vis kommentarer