Lady Gaga: Fra kødkjole til kogebog

Lady Gagas næste projekt har intet med musik at gøre. I stedet prøver hun nu kræfter med kogebogsgenren

Lady Gaga iført sin berømte kødkjole. (Foto: AP)
Lady Gaga iført sin berømte kødkjole. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Er du fan af Lady Gagas musik, må du ind til videre væbne dig med tålmodighed, for der kommer til at gå lidt tid, inden der kommer nyt fra den farverige stjerne.

For inden den populære sangerinde udgiver sit femte album, har hun kastet sig over et andet projekt, der tager hendes tid, skriver Amazon ifølge V Magazine.

Lady Gaga er nemlig gået i gang med at skrive en kogebog sammen med sin far, Joe Germanotta, der ejer den verdensberømte restaurant Joanne Trattoria.

Kødkjolen er endt som snack

Mad og kærlighed
Bogen, der får navnet 'Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes from an Italian American Restaurant', udkommer ifølge Amazon til november, og Lady Gaga har skrevet forordet til bogen.

- Familie, mad og kærlighed er fundamentet, som Joe Germanotta og hans kone, Cynthia, opdrog deres døtre Natali og Stefani på, lyder det i beskrivelsen af bogen på Amazon.

Gaga har smidt kødkjolen men viser stadig skind

Familiens restaurant, der er opkaldt efter Joe Germanottas søster, som døde kort før sin 20-års fødselsdag, bygger på de samme principper, lyder det.

Kogebogen indeholder opskrifter kombineret med sjove anekdoter fra familiens restaurant.

Lady Gaga er kendt af sine fans for at være glad for god mad, og hun har tidligere optrådt på tv, hvor hun kokkererede Thanksgiving-middag. Hun deler også jævnligt sine madoplevelser med sine fans på Instagram.

Lady Gaga i sin famøse kødkjole fra 2010. Foto: AP
Lady Gaga i sin famøse kødkjole fra 2010. Foto: AP

Lady Gaga luftede sin lille franske Bulldog Asia samtidigt med, at hun luftede sine bryster i meget gennemsigtig sort bh. I næste klip bliver hun spurgt om hendes bud på en VM-vinder. (Foto: Splash)
Også når hun ikke fifler med musik og kogebøger, går det vildt for sig. I 2014 blev både hund og bryster luftet på en helt almindelig hverdag. Video: Splash

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+