Annonce:
Annonce:

Lady Gaga taler ud om voldtægt

Den amerikanske popstjerne åbner op om det seksuelle overgreb, hun blev udsat for som 19-årig

Det er syv år siden, Lady Gaga blev udsat for et seksuelt overgreb. (Foto: Bulls)
Det er syv år siden, Lady Gaga blev udsat for et seksuelt overgreb. (Foto: Bulls)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Syv år skulle der gå, før den amerikanske 'Pokerface'-sangerinde Lady Gaga sidste år fortalte om det seksuelle overgreb, hun blev udsat for som 19-årig. Nu taler den provokerende popprinsesse ud om overgrebet, som hun i lang tid har givet sig selv skylden for.

- På grund af den måde jeg klæder mig, og fordi jeg er provokerende som person, så troede jeg på en eller anden måde, det var min egen skyld, afslører den 29-årige sangerinde over for New York Times.

Babe-kollega: Jeg beder for Charlie

- Der var nok forbundet med en slags religiøs skyldfølelse, jeg følte, at jeg måske selv havde lagt til det, fortsætter hun.

Sangerinden blev udsat for voldtægt af en person, hun stolede på, fortæller hun i interviewet. Og det har krævet flere års terapi at komme videre.

Se hvilke kvinder der tjener mest i musikkens verden

Annonce:

- Jeg vidste ikke hvordan, jeg skulle acceptere det. Jeg vidste ikke hvordan, jeg skulle lade være med at give mig selv skylden. Det er noget, der virkelig har ændret mit liv. Det ændrede mig fuldstændig, det ændrede min krop og mine tanker, uddyber hun.

Lady Gaga taler med kæreste via sange

Nu, ti år senere, synger Lady Gaga om voldtægten i sangen 'Til It Happens to You', som er skrevet til dokumentaren 'Voldtaget af elitens sønner', der handler om det skyhøje antal voldtægter på amerikanske universiteter. Men den 29-årige sangskriver kan stadig ikke synge sangen uden at græde.

Gagas forlovede: Sådan scorede jeg hende

- Når man går igennem sådan et traume, så påvirker det ikke bare en fysisk. Mange kan genopleve traumet i flere år efter, og det kan sætte skadelige mønstre og angstreaktioner i gang, siger 'Bad Romance'-sangerinden, som nu aktivt opfordrer andre til at få talt ud om den mentale bagage.

Casper C hænger med Lady Gagas opfinder

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: