Lægerne advarer: Hans næse kan blive sort og falder af

Den menneskelige Barbie-dukke Ken har i løbet af lidt mere end et år fået tre næseoperationer - nu kan han ikke trække vejret gennem næsen, der også har risiko for at falde af

Den 33-årige Rodrigo Alves har brugt millioner af kroner på at at komme til at ligne den menneskelige udgave af Babie-dukken Ken. Men nu har han fået så mange operationer, at hans næse kan blive sort og falde af. (Foto: All Over Press)
Den 33-årige Rodrigo Alves har brugt millioner af kroner på at at komme til at ligne den menneskelige udgave af Babie-dukken Ken. Men nu har han fået så mange operationer, at hans næse kan blive sort og falde af. (Foto: All Over Press)
Følg Internationale kendte

Alt skal gøres med måde - eller  - der er ingen grund til at overdrive. Det er to sætninger, der ind til videre ikke har eksisteret i den 33-årige brasilianer Rodrigo Alves  ordforråd. Han har har nemlig ind til videre fået foretaget hele 58 plastiske operationer i sit forsøg på at komme til at ligne en menneskelig udgave af den berømte mandlige Barbie-dukke Ken. Det har kostet ham tæt på 4 millioner kroner, men nu kan det også komme til at koste ham næsen. Den menneskelige Barbie-dukke Ken har nemlig i løbet  af lidt mere end et år også fået foretaget tre næseoperationer, der blandt har ført til, at han ikke længere kan trække vejret gennem næsen.

I det sidste afsnit af den amerikanske tv-udsendelse 'Botched' på tv-stationen E! i går afslørede læger og eksperter også overfor Rodrigo Alves, at hans næse kan blive sort og falde af, hvis han får foretaget en eneste næseoperation mere.

(artiklen fortsætter under billedet)

Den alvorlige besked kommer fra doktorerne Paul Nassif og Terry Dubrow, der i programmet håber, at de kan reparere lidt på de skader som Rodrigo Alves næse allerede har fået.  Men det ser sort ud. Doktor Nassif kan nemlig ikke engang undersøge Rodrigios næsebor, fordi de på grund af operationerne er blevet så smalle. Nassif forsøger så at føre et meget smalt redskab op i Rodrigos næse, men næseborerne er totalt blokeret af operationerne og efterfølgende arvæv.

- Det er det værste resultat samt de værste komplikationer, som jeg har set i hele min karriere, siger doktor Nassif i programmet.

Mens lægerne yderligere undersøger hans næse, kan Rodrigo næsten ikke vente på lægernes dom, der lyder således:

- Fordi du har haft tre næseoperationer på godt et år, er vævet i din næse blevet ødelagt. Huden i din næse har det rigtig dårligt, siger lægerne og tilføjer:

- Det kan tage helt op til et år eller to år for huden at hele fuldstændigt efter en næseoperation, siger Nassif om Rodrigos væv og hud i næsen, der slet ikke har haft ordentlig tid til at hele efter de tre operationer.

Og så kommer Nassif med den endelig skræmmende dom:

- Hvis du igen forstyrrer huden i næsen, mens den er er ved at hele, kan det gå galt. Hvis du kaster dig ud i endnu en næseoperation, er der er en stor risiko for, at din næse vil blive sort og falde af.

Oplysningen er rystende for Rodrigo, der måber af forfærdelse, da han får beskeden, som man kan se på nedenstående teaser for tv-programmet.

(artiklen fortsætter under videoen)

Næseoperationer er dog kun en lille de af de operationer Rodrigo har fået foretaget gennem årene for at komme til at ligne en menneskelig udgave af Barbie-dukken Ken. Han har blandt andet fået foretaget botox-indsprøjtninger, brystmuskel-implantater og en falsk ’sixpack’ – hvoraf sidstnævnte alene har stået den nu 33 år gamle levende plastikdukke i 220.000 kroner.

Han har fået foretaget ansigtsløft, silicone-implantater, og tidligere i år havde han planer om at tage til Indien for at få ændret sin øjenfarve ved en risikofyldt operation.

Herunder kan du se Rodrigo Alves kunstige sixpack.

 

 


 

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.