Lækkert fange-foto: Nu får han model-kontrakt

Han håber, kontrakten kan ændre hans liv

Jeremy Meeks har fået modelkontrakt efter hans fange-foto gik verden rundt. (Foto: Politi-foto)
Jeremy Meeks har fået modelkontrakt efter hans fange-foto gik verden rundt. (Foto: Politi-foto)

Den kriminelle Jeremy Meeks fra Californien, hvis hotte fange-foto gik verden rundt tidligere på året, har nu fået en model-kontrakt.

Det er model-bureauet White Cross Management, som har taget Jeremy Meeks i stalden, når han bliver løsladt, rapporterer ABC News.

Den 30-årige Jeremy Meeks med de blå øjne, fyldige læber, den skarpe hagelinje og de markerede kindben blev anholdt for våbenbesiddelse i juni. Hans fangefoto blev en viral historie, da politiet i Stockton slog hans fangebillede op på deres hjemmeside.

Jeremy Meeks' kone er forfærdet over, at flere kvinder er faldet i svimer over mandens fange-foto. (Foto: Politi-foto) Samfund Lækkert fange-foto gik viralt: Nu raser konen

Han har siden da modtaget hundredvis af fanbreve hver måned.

Foto: Politiet i Stockton Samfund Fange-foto gør pigerne vilde i trussen

Håber, modelkarriere kan ændre hans liv
Jeremy Meeks blev idømt 27 måneders fængsel for våbenforbrydelser. Han får mulighed for prøveløsladelse fra fængslet i Nevada i november, hvis han har udvist god opførsel.

Dette politifoto af Jeremy Meeks har gjort kvinderne vilde itrussen. Nu spredets billedet med lynets hast over hele verden.(Foto: Politiet i Stockton) Samfund Vilde kvinder: Jeremy - vi køber dig ud af spjældet

Han håber, modelkarrieren vil hjælpe ham med at forsørge sin familie og sin søn.

- Jeg bliver i stand til at kunne forsørge min familie og kan ændre mit liv. Jeg havde aldrig troet, at alle i verden ville kunne genkende mig for mit udseende, så jeg føler mig meget heldig og taknemlig, siger Jeremy Meeks til ABC News.

Politifoto Samfund Jeremy: Glem det piger - jeg er gift og har en søn

Den hotte fange sagde, han ikke poserede for kameraet med vilje.

- Jeg tænkte bare på, at jeg savnede min familie, siger han til ABC News.

Træner i fængslet
Jeremy Meeks bruger tiden i fængslet på at træne. Han laver bl.a. mave- og armbøjninger for at holde sig i form og prøver at spise sundt.

Jeremy Meeks' agent, Jim Jordan, siger, at modelbureauer over hele verden har udvist interesse, og at firmaer også har kontaktet ham om sponsorater. Selv producenter af realityshows har været interesseret.

47 kommentarer
Vis kommentarer