Lærerinde fyret for at være sexet model

Forældre fandt lingeri-billeder på Facebook af Gemma Laird, og så klagede de

Det her er ikke foreneligt med at være lærerinde, mener skolen i England.
Det her er ikke foreneligt med at være lærerinde, mener skolen i England.

En køn og sexet lærerinde i en engelsk skole for børn mellem fem og 11 år er blevet fyret, efter at forældre til børnene har fundet billeder på Facebook, der viste hende som undertøjs-model.

Gemma Laird, hedder den 21-årige lærerinde, som efter klagen fra visse forældre blev kaldt ind på inspektørens kontor og fik at vide, at hendes bi-job var uforenelig med arbejdet på Bloemfontein Primary School i Craghead, County Durham.

Irina i 'The Perfect Bra Book'. (Target Press) Intl. kendte Irina: Lingeri bedst i soveværelset

Køn svensker i tennis-humør. (Target Press) Underholdning Lingerie-Elsa leger Björn Borg

 

 

Model ikke acceptabelt
- Jeg fik at vide, at de ikke ønskede at skade skolens ry, og at folk ville miste respekten for skolen, hvis de fandt ud af, at jeg var model.

- Hun sagde, at hun ikke ønskede, at hendes seks-årige elever skulle få opfattelsen af, det var acceptabelt at være model.

- Hun fik mig til at føle mig beskidt og som om, jeg var prostitueret, siger Gemma Laird, der er kæreste med den tidligere fodboldspiller Alex Williams og har en datter, Zofia, på fire år.

Mon ikke Serenna-baben beviser, at hun ikke er grim? (Mercury Press) Intl. kendte Eks-kæreste til model: Du er grim og uduelig

Gemma med sin fire-årige datter, Zofia.
Gemma med sin fire-årige datter, Zofia.
 

Havde fortalt det forinden
Gemma var blevet foretrukket til jobbet i konkurrence med syv andre kandidater, og hun havde kun været ansat en uge, da hun blev fyret.

- Det er simpelthen ikke fair. Jeg fik det at føle som om, jeg ikke var god nok til jobbet, når sandheden er, at jeg er ligeså god som alle andre, siger Gemma, der overvejer at lægge sag an mod skolen for uretmæssig afskedigelse.

En sag, forskellige eksperter bedømmer hende til at have gode chancer for at vinde. Især fordi, hun allerede ved job-samtalen havde fortalt, at hun også arbejdede som model.

 

42 kommentarer
Vis kommentarer