Lagde bikini-billeder ud af sig selv: Så kom shit-stormen

Den britiske brystbombe Katie Price ville reklamere for sin kommende 2018 kalender med et frækt bikini-billede - men det gik helt galt

Her viser Katie Price sine kurver frem i forbindelse med optagelser til et reality-program på stranden i Miami i maj. (Video: Splash)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Total vild forandring: Kan du genkende hende?

Line Baun: På ferie med pariserrøv og ølvom

Hun er 44 år og top lækker

Netop nu er den britiske brystbombe, der tidligere gik under navnet Jordan, aktuel med sin helt egen reality-tv-serie i 12 dele 'Katie Price: My Crazy Life'. Men her i weekenden afslørede hun, at hun i 2018 kaster sig ud i sin gamle karriere som model med sin helt egen frække kalender. Og i den forbindelse lagde hun et teaser-billede af sig selv ud på både sin twitter-profil og sin instagram-profil, hvor hun er iført en fræk rød bikini, der i den grad fremhæver hendes store kunstige bryster.

Hun er 44 år og top lækker

Til billedet skrev Katie Price:

- Jeg kan næsten ikke vente på, at i alle skal se min kommende nye kalender.

Men det blev ikke helt som Katie Price havde regnet med. Nemlig at billedet ville være en effektiv reklame for hendes kommende kalender. Den berømte nu 39-årige brystbombe blev nemlig udsat for en regulær shitstorm på grund af billedet. Og det var især på grund af hendes udseende, at folk var dybt kritiske.

Hun er 44 år og top lækker

Regulær shitstorm
En instagram-bruger skrev blandt andet en en lang plamamse, hvor Katie Price nærmest blev flået:

- Vil du ikke være så venlig at gå på pension. Du behøver ikke at gøre det her. Du bliver ældre, og flere plastikoperationer vil heller ikke hjælpe på dit udseende. Koncentrer dig om din familie og dine dyr. Vær naturlig og ikke falsk. Det klæder dig ikke at være falsk. Hold op med at drikke alkohol og hold op med at gøre dig selv til grin. Dit ansigt har ikke længere noget udtryk, fordi du er så afhængig af skønhedsoperationer. Lægerne vil tage dine penge, men de vil aldrig fortælle dig ansigt til ansigt, at nu er det nok. Kig dig selv i spejlet og smil. Hvad ser du så. Nogle læber, der er fyldt med alt muligt mærkeligt. Begynd nu at kigge lidt dybere ind i dig selv.

Sådan lød den meget hårde melding mod Katie Price, og man får næsten lyst til at sige: Tak for kaffe.

En anden skrev, at Katie Price lignede en oppustelig dukke, mens en tredje skrev, at hun er desperat efter opmærksomhed.

Men der var selvfølgelig også flere af Katies fans, der forsvarede hende og ønskede hende til lykke med den kommende kalender.

Her viser Katie Price sig frem på den røde løber i 2011 (Video: Splash):

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU