Latina-babe kæmper mod depression

Og det vil Selena Gomez formentlig komme til at gøre resten af livet, siger hun selv

Sangerinden er tidligere blevet diagnosticeret med sygdommen Lupus, som er en kronisk betændelsessygdom i bindevævet, som angriber hud, led, blodårer og nyrer (Video: Splash News)

Latina-baben Selena Gomez kæmper mod depressioner og angst-anfald, og det vil hun formentlig komme til at gøre resten af livet, siger hun i det nye nummer af magasinet Harper's Bazaar.

- Jeg har en masse sager omkring depressioner og angst-anfald, og jeg har været meget tydelig om det, men det er ikke noget, jeg tror, jeg nogensinde vil blive fri for.

- Der vil ikke være en dag, hvor jeg vil tænke, 'her er jeg i noget smukt tøj - jeg vandt'. Jeg tror, det er en kamp, jeg skal kæmpe resten af mit iv, og det er okay, fordi jeg ved, jeg vil vælge mig selv over alt andet.

Selena Gomez føler, at hun konstant bliver kritiseret. (Foto: AP) Intl. kendte Selena: Jeg stoler ikke på nogen

PÅ coveret af Harper's Bazaar.
PÅ coveret af Harper's Bazaar.
 

- Jeg starter året med den tanke. Jeg er sund, og er jeg det, vil alt andet også falde på plads, siger hun.

Udtalelsen kommer efter et år, som ikke har været det bedste i hendes liv.

2018 skal blive bedre.

Det må være ni-tallet. (Foto: eyevine) Intl. kendte Selena: Min hotness er forskellig

- Og det vil det blive, for jeg tror på mig selv. Alle, der kender mig, ved, at jeg altid vil sætte mit helbred og mit velvære højest.

Sangerinden er tidligere blevet diagnosticeret med sygdommen Lupus, som er en kronisk betændelsessygdom i bindevævet, som angriber hud, led, blodårer og nyrer.

Udover at gennemgå en nyretransplantation tilbragte hun også sidste år et par uger på en klinik i New York, hvor hun blev behandlet med terapi, spiste sund og mediterede og dyrkede pilates.

Selena Gomez har afluret Anistons tricks. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Selena kopierer Anistons nøgenbillede

Men året var dog ikke bare dårlig. 128 millioner 'følgere' på Instagram vidner om hendes store popularitet, og så fandt hun også sammen igen med ungdomskæresten - Justin Bieber.

21 kommentarer
Vis kommentarer