Legendarisk rockstjerne slået til ridder

Rod Stewart har høstet stor anerkendelse fra den britiske dronning og kan nu kalde sig for Sir Rod.

Rod Stewart glæder sig over,m at han netop er blevet slået til ridder af den engelske dronning. Tillykke Sir Rod. (Foto: Polfoto)
Rod Stewart glæder sig over,m at han netop er blevet slået til ridder af den engelske dronning. Tillykke Sir Rod. (Foto: Polfoto)

Rockstjernen og musikeren Rod Stewart har høstet mange fine priser og titler gennem sin karriere, men nu kan den 71-årige 'Maggie May-sanger også kalde sig selv for ridder.

Den karismatiske sanger er nemlig blevet slået til ridder i forbindelse med det britiske monarkis årlige 'Birthday Honors List', der hylder personligheder, som i årenes løb har gjort sig ekstra bemærket.

Det skriver det amerikanske medie ABC News, som desuden kan berette, at Rod Stewart bliver anerkendt for sin dedikation til velgørenhed og for sin musik.

Her kysser Rod Stewart sin smukke kæreste Penny Lancaster i forbindelse med, at deres forlovelse blev annonceret i 2005. (Foto: AP) Intl. kendte Sex-fetisch: Verdensstjerne slikker sin kones tæer

Det er dog ikke første gang, at det britiske kongehus rækker en anerkendende hånd ud til stjernen. Tilbage i 2007 blev Rod Stewart nemlig anerkendt af dronningen med den mindre prestigefyldte ærespris CBE honor.

Rachel Hunter - 180 cm sexbombe. (AP Photo) Underholdning Rock-baben Rachel: Derfor var jeg nødt til at forlade Rod Stewart

Glad for prisen
Ifølge mediet BBC glæder Rod Stewart sig over sin nye titlen.

- Jeg har ført et vidunderligt liv og har haft en mægtig karriere takket være den generøse støtte fra det britiske folk. Denne monumentale ære har toppet det, og jeg kunne ikke bede om mere, lød det fra musikeren i en officiel udtalelse.

Musikere som Paul McCartney, Elton John og Mick Jagger er ligeledes blevet slået til ridder af dronningen.

- Jeg har bare aldrig været vild med stoffer, siger den hæse brite. (Foto: AP) Intl. kendte Rockikon: Hellere rosévin end narko

6 kommentarer
Vis kommentarer