Legende-hustru er død - blev 101 år

Frank Sinatras første hustru, Nancy, er sovet fredsommeligt ind

Frank og Nancy Sinatra var goft fra 1939 til 1951. AP Photo
Frank og Nancy Sinatra var goft fra 1939 til 1951. AP Photo

Crooner-legenden og filmstjernen Frank Sinatras første hustru, Nancy, er død. Hun nåede at blive den anseelige alder 101 år.

Parrets datter, Nancy Sinatra - selv en kendt sangerinde med hits som 'These Boots are Made for Walking og duetten med faderen, 'Something Stupid' - oplyser på Twitter om dødsfaldet.

'Min mor gik bort fredsommeligt i aften i en alder af 101 år. Hun var en velsignelse og lyset i mit liv. God rejse, mor. Tak for alt', hedder det i tweetet.

Frank og Nancy Sinatra - hun var født med efternavnet Barbato - blev gift i 1939 og fik tre børn sammen - Nancy, Frank Jr. og Tina.

Den unge Frank Sinatra har megen lighed med unge Ronan Farrow, men hustruen Barbara Sinatra vil ikke kendes ved rygterne. Foto : Cinetext Bildarchiv Intl. kendte Sinatra-enke: Løgn at Frank er far til Farrows søn

Nancy Sinatra forblev single efter skilsmissen fra Frank. Men her ses hun med  filmbossen A.C. Lyles. AP Photo
Nancy Sinatra forblev single efter skilsmissen fra Frank. Men her ses hun med filmbossen A.C. Lyles. AP Photo
 

Beskeden lejlighed
I de tidlige år som ægtepar boede de i en beskeden lejlighed i Jersey City. Hun arbejdede noget af tiden som sekretær, han som syngende tjener, skriver Daily Mail.

Da Frank Sinatras sang-karriere endelig fik vinger, rykkede parret med deres børn til Los Angeles, hvor han også blev filmstjerne og idol og ikon i hele verden.

Men Frank havde også øje for andre kvinder, og da hans forhold til kollegaen Ava Gardner blev offentligt kendt i 1951, var det slut med ægteskabet.

Barbara Sinatra på et billede fra 2008. Foto: All Over Press Intl. kendte Barbara Sinatra er død

Frank og Nancy ved et middags-arrangemt, efter at han havde vundet en Oscar for filmen 'The House That I Live In'. AP Photo
Frank og Nancy ved et middags-arrangemt, efter at han havde vundet en Oscar for filmen 'The House That I Live In'. AP Photo
 

Forblev single
Mens Frank Sinatra giftede sig tre gange mere - med Ava Gardner, Mia Farrow og Barbara Blakeley, der var hos ham indtil hans død i 1998 - forblev Nancy Sinatra single resten af livet.

Men hun bevarede altid et fint forhold til eks-manden, og ifølge datteren, Nancy Jr., fortrød Frank, at han var blevet skilt fra sin første hustru.

- Jeg spurgte ham engang, om han, hvis han kunne gøre det hele om, ville have forladt mor, og svaret var nej, sagde hun en gang til tv-stationen CBS.

Nancy Jr. spillede med Elvis i filmen 'Speedway'. Allstar Picture Gallery
Nancy Jr. spillede med Elvis i filmen 'Speedway'. Allstar Picture Gallery

Kongen i sit rige. (Zuma Press) INTL. MusikNYT 80 år i dag: Kongens fødselsdag

7 kommentarer
Vis kommentarer