Letterman om pensionist-livet: Jeg kan ikke selv tage min telefon

Den tidligere tv-vært må vænne sig til et helt ny liv, efter det sidste 'Late Show' er blevet sendt

(Foto: AP)
(Foto: AP)

I maj satte David Letterman et punktum i sin tv-karriere, da sidste afsnit af 'The Late Show' løb over skærmen.

Siden da har han måtte vænne sig til et liv uden for rampelyset, og det har ikke været helt nemt for den 68-årige tv-stjerne.

- Efter alle disse år, hvor jeg har haft assistenter til at styre mine telefonopkald, har jeg fundet ud af, at jeg ikke længere kan finde ud af at gøre det selv, siger han i et interview med Indianapolis, og tilføjer, at to af hans assistenter derfor stadig er ansat hos ham.

David Letterman er gået på pension. (Foto: AP) TV Så mange så Lettermans sidste The Late Show

Drastisk forandring
For David Letterman er det en drastisk forandring at gå fra at være tv-vært til pludselig at være pensionist

- Det er forunderligt, hvad man finder ud af om sig selv, når alt det, man har lavet i 33 år, ændrer sig. Det føles som is, der smelter under mig, forklarer han.

- Jeg ved heller ikke, hvad jeg skal stille op med mit hår, men jeg skal aldrig have make up på igen, så den del bliver ikke et problem.

Foto: AP Intl. kendte Bye-bye: Lettermans sidste show i nat

Fisker med sin søn
Siden Letterman er gået på pension, har han brugt en del af sin nye fritid på at følge med i motorsport og på at fiske med sin søn.

- Jeg elsker at fiske med min søn. Jeg ved ikke, hvad jeg laver, men jeg kan da finde ud af at stå i floden. Det er jeg ret god til, og det er vel 90 procent af, hvad det handler om, siger han.

Cykling har tidligere været en hobby for Letterman, men nu fortæller han, at han har lagt det på hylden:

- Jeg har indset, at jeg ikke gider at blive fundet død i en grøft eller et andet sted. Jeg overlader cyklingen til yngre mænd, fortæller Letterman.

Bob Dylan sang 'The Night We Called It a Day' for David Letterman, som han ikke havde besøgt siden 1993. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Se Dylans bizarre farvel til Letterman

Bill Murray var den allerførste gæst i 'Late Night with David Letterman' i 1982. I de efterfølgende år har Murray gentagne gange været gæst hos Letterman, hvilket har resulteret i talrige absurde optrin. (Foto: AP) Kendte Nu går han på pension: Sidste aften med Letterman

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

9 kommentarer
Vis kommentarer