Lindsay Lohan dropper det vilde liv

Barnestjernen vil flytte fra USA og få ny nationalitet. Se her, hvilken nyt land hun har valgt

Lindsey Lohan har besluttet sig for at lægge den dramatiske tilværelse på hylden og starte forfra i London. (Arkivfoto:AP)
Lindsey Lohan har besluttet sig for at lægge den dramatiske tilværelse på hylden og starte forfra i London. (Arkivfoto:AP)

- Jeg er velsignet med muligheden for at starte et nyt liv, siger Lindsay Lohan.

Hvis man skal tro Lindsay Lohan selv, er barnestjernen endelig ved at blive voksen. Der har også været temmelig stille fra hendes ellers skandaløse tilværelse, siden hun fik en rolle på West End i London.

Og faktisk er hun klar til at slå sig ned i Europa.

- Jeg kan definitivt se mig selv bosætte mig i London permanent. Her kan jeg tage en løbetur alene, noget jeg gør hver eneste morgen, siger Lindsay Lohan ifølge bloggeren Perez Hilton.

Vi mener, at det ligner Kate Upton mere. (Screenshot: Eurogemaer.dk) Spilnyheder Lindsey Lohan truer med at sagsøge GTA5

Lindsey Lohan skal afhøres om forsvundne smykker, skriver engelske medier. (Arkivfoto:AP) Intl. kendte Lohan skal i politi-forhør

Hun fortæller også, at hun har brug for at blive mere moden, og her føler hun, at London er et bedre sted for hende at gøre det end noget andet sted.

- I L.A. vidste jeg ikke, hvad jeg skulle lave andet end at gå i byen hver aften, siger hun.

Udover ikke at blive genkendt overalt, så sætter Lindsay Lohan også mere pris på den britiske mediedækning.

Lindsay Lohan, der her ses på et politifoto, beskyldes af D.N.A.M. Apparel Industries for at have ødelagt firmaets image. (Foto: AP Photo/Santa Monica Police Department) Intl. kendte Lindsey Lohan sagsøgt for 30 millioner

Lindsay Lohan skylder mere end 1 million dollar væk. (Foto: AP) Intl. kendte Lindsay Lohan er på spanden

Lindsay Lohan, der her ses på et politifoto, beskyldes af D.N.A.M. Apparel Industries for at have ødelagt firmaets image. (Foto: AP Photo/Santa Monica Police Department)
Lindsay Lohan, der her ses på et politifoto, beskyldes af D.N.A.M. Apparel Industries for at have ødelagt firmaets image. (Foto: AP Photo/Santa Monica Police Department)

- Når man ser nyheder i L.A., så er det bare sladder om andre mennesker. Tænk på alle de ting, der sker rundt omkring i verden, og så er sladder nyheder? undrer hun sig og fortsætter:

- Jeg elsker BBC, og jeg har ikke hørt mit navn blive nævnt på et eneste tidspunkt, siden jeg kom til London. Det har været virkelig rart for mig.

De sidste par år har Lindsay Lohan fløjet mellem Los Angeles og New York, men nu har hun tænkt sig at søge om britisk statsborgerskab.

Lindsay Lohan bliver generet af en stalker, mens hun er på afvænning. (Foto: AP) Intl. kendte Lindsay Lohan forfølges af galning

- Jeg er endelig klar til at lægge al galskaben bag mig, siger hun og fortsætter:

- Jeg føler mig godt tilpas nu, og jeg føler mig velsignet i at have muligheden for at lave skuespil i London og starte et nyt liv. I New York er alt meget hektisk.

Lindsay Lohan har i den grad stået for at levere en række skandaler til pressen de seneste år. Hun er eksempelvis havnet i klammeri med politiet flere gange, og i april blev hun færdig med at aftjene sin samfundstjeneste efter at have været involveret i en bilulykke i 2012.

Lindsay Lohan er ked af det i retten. (Foto: AP)
Lindsay Lohan er ked af det i retten. (Foto: AP)

Lindsey Lohan til et af sine tidligere retsmøder. (Foto:: AP) Intl. kendte Lohan gør bod efter narkodom

Hun var for ikke så længe siden på afvænning. Men nu er Lindsey Lohan igen på stoffer. (Foto: All over press) Intl. kendte Lindsay Lohan anholdt for narkokørsel

6 kommentarer
Vis kommentarer