Løfter endelig sløret for navnet

Gigi Hadid og Zayn Malik har været meget hemmelighedsfulde omkring deres barn

Gigi Hadid og Zayn Malik har dannet par siden 2015. Foto: Lucas Jackson / Ritzau Scanpix
Gigi Hadid og Zayn Malik har dannet par siden 2015. Foto: Lucas Jackson / Ritzau Scanpix

Fire måneder skulle der gå fra de blev forældre, til stjerneparret Gigi Hadid og Zayn Malik nu har delt navnet på den lille ny med offentligheden.

Og ligesom alt andet omkring deres hemmelighedsfulde privatliv er det blevet gjort ganske subtilt.

Supermodellen Gigi Hadid har bare ændret sin profiltekst på Instagram, så der nu står 'khais mor' som en del af beskrivelsen.

Det skriver det amerikanske medie People.

Hadid og Malik viser nu for første gang et billede af deres datter, der kom til verden i september. Foto: OLIVIER BORDE / BESTIMAGE / Ritzau Scanpix Intl. kendte Nu gør de det - endelig

Og derfor må navnet på parrets førstefødte altså antages at være Khai.

Offentligheden har endnu også et billede af Khai til gode, for indtil videre har parret udelukkende delt billeder, hvor man kan skimte hendes ansigt.

Rygterne svirrede
Også graviditeten var de to forældre, som har dannet par siden 2015, meget hemmelighedsfulde omkring.

Gigi Hadids mor, Yolanda, bekræftede dog historien uden tilsyneladende at have aftalt det med sin datter. Nogle dage senere tog Gigi Hadid selv bladet fra munden, hvor hun ærgrede sig over, at de ikke selv havde fået lov til at dele nyheden.

- Selvfølgelig ville vi ønske, at vi selv kunne have sagt det, men vi glæder os, og vi er glade for alle folks lykønskninger, fortalte Gigi Hadid dengang til Jimmy Fallon.

Liam Payne og Maya Henry skal giftes. Foto: Joel C Ryan/Invision/AP Intl. kendte Bekræfter massive rygter: Skal giftes med seks år yngre model

27 kommentarer
Vis kommentarer