Mand har brugt formue på at ligne Kim Kardashian

Engelsk make-up artist giver udtrykket 'super-fan' en helt ny dimension

23-årige Jordan James mener selv, at han efterhånden ligner Kim Kardashian. (Foto: Privat).
23-årige Jordan James mener selv, at han efterhånden ligner Kim Kardashian. (Foto: Privat).

Det er fans, så er der super-fans og så er der Jordan James Parke.

Den engelske make-up artist har indtil videre brugt 100.000 engelske pund, knapt en lille million kroner, på at komme til at ligne sit store idol, den amerikanske realitystjerne, Kim Kardashian. Det skriver engelske The Sun.

- Jeg elsker Kim Kardashian over alt på jorden. Hun er den smukkeste kvinde, der nogensinde har eksisteret. Hendes hud er perfekt. Hendes hår er perfekt. Alt ved hende er perfekt, lyder den overstrømmende melding fra 23-årige Jordan James Parke fra Manchester.

Nicki Minaj laver en imitation af Kim Kardashian i 'Saturday Night Live'. (Fotocollage: Paper Magazine og Saturday Night Live) Intl. kendte Kims nøgenbilleder gjort til grin af sangerinde

Make-up artisten har fået fyldt læberne 50 gange. Han har fået tatoveret sine øjenbryn og gennemgået ansigtsoperationer, der er blevet kombineret med hyppige botox indsprøjtninger, samt laserbehandlinger for at fjerne ansigts- og kropshår.


Her kan du se Jordan James Parke i videoklip.

- Jeg er blevet afhængig af indsprøjtningerne. Jo større mine læber er desto bedre. Jeg griner når folk fornærmer mig ved at sige, at jeg ser kunstig ud. Tror de virkelig at jeg er ude efter et naturligt look? Hvis jeg var, ville jeg  nok kræve pengene tilbage, konstaterer Jordan James tørt.

Den (over) ivrige fan har desuden udviklet en forkærlighed for  den dyre ansigtsbehandling 'Vampire Facelift', som hans idol flittigt benytter. Han bruger desuden en del penge på tøj fra designere som Prada, Chanel og Louis Vuitton:

- Jeg elsker den opmærksomhed og alle de blikke som mit udseende giver mig. Selv de negative reaktioner nyder jeg. Jo mere opmærksomhed desto bedre, lyder meldingen fra englænderen.

Her ses den ægte vare. (Foto: All Over Press).
Her ses den ægte vare. (Foto: All Over Press).
 

 

1 kommentar
Vis kommentarer