Mariah Carey: Se min nye milliardær-kæreste

Diva-sangerinden viste mandag kæresten og forretningsmanden James Packer frem på den røde løber for første gang

Mariah Carey og James Packer viste deres kærlighed frem. (Foto: AP)
Mariah Carey og James Packer viste deres kærlighed frem. (Foto: AP)
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Mariah Carey har endelig fundet kærligheden igen efter sidste års brud fra tv-værten Nick Cannon, som hun har de fireårige tvillinger Monroe og Moroccan med.

Det er den 48-årige australske og stenrige forretningsmand James Packer, der har sunget sig ind i hjertet på den 45-årige diva, og mandag viste parret for første gang kærligheden frem på den røde løber efter at være blevet spottet gentagne gange af paparazzi-fotograferne.

Hånd i hånd ankom de forelskede turtelduer til New York-premieren på komediefilmen 'The Intern', som har stjerneskuespillerne Anne Hathaway og Robert De Niro i hovedrollerne.

Pinlig vokal-fadæse af Mariah Carey

I sidste uge røbede 'Hero' og 'All I Want For Christmas Is You'-sangerinden allerede lidt om sin nye romance over for mediet Entertainment Tonight i forbindelse med et arrangement for modemagasinet Harper's Bazaar.

Her forklarede divaen, at hun har lige så mange sommerfugle baskende i maven, som han har kroner på bankkontoen.

- Jeg vil ikke lyve - det er sjovt. Han er ikke sammen med mig i aften, men vi var sammen i går, og det var så sjovt, lød det fra den Grammy-vindende sangstjerne.

Både Packer og Carey har to forliste ægteskaber bag sig og til sammen fem børn.

Sangerinden var gift med musikmogulen Tommy Mottola fra 1993 til 1998, og 10 år efter gik hun igen ned ad kirkegulvet - denne gang med sin daværende forlovede, Nick Cannon, som hun helt officielt blev skilt fra tidligere på året.

Hollywood-divas børn stjæler rampelyset

Packer har også to ægteskaber bag med henholdsvis glamourmodellen Jodhi Meares og sangerinden Erica Baxter, som han har tre børn med.

Careys milliardærflamme er blandt Australiens rigeste mænd og har investeret i en masse forskellige forretningsprojekter og ejer blandt andet også en hel del kasinoer på kænguru-kontinentet.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+