Med hånden på brystet

Bodybuilderen og reality-stjernen Jody Marsh offentliggør frækt brystbillede efter brud med ægtemand og lover at gå i cølibat i de næste fem år

Her viser Jodie Marsh formerne frem på en strand i Barbados. (Video: Splash)

Med hånden på hjertet eller bogstaveligt talt med hånden på brystet lover den britiske bodybuilder og reality-stjernen Jodie Marsh nu højt og helligt efter bruddet med sin ægtemand James Placido, at hun vil gå i cølibat de næste fem år.

Udmeldingen fandt sted både på twitter og instagram, hvor Jodie Marsh i dag har lagt et billede ud, hvor hun ligger splitternøgen på en seng med sin ene hånd på et af hendes meget store bryster.

Det er ikke mere end et par dage siden, at Jodie Marsh angreb sin tidligere ægtemand med hårde ord på twitter. Parret nåede kun at være gift i 8 måneder, før de blev skilt.

Reality-stjerne skilt efter otte måneder

Flere frække billeder i vente
Til det specielle brystbillede skrev Jodie Marsh på sin instagram:

- Jeg har levet i cølibat(uden sex) i fem år. Og nu vil jeg leve i cølibat igen i de næste fem år. Men det behøver ikke at betyde, at jeg så vil være en pæn pige.

Verdens vildeste reality-stjerne? Mød damen, der altid siger ja

Jodie Marsh forklarede også sine fans, at hun også havde lagt det frække brystbillede ud for at fylde et hul på det såkaldte mandeblads-marked.

- Nu hvor Zoo Magazine er lukket, føler jeg mig forpligtet til at give jer en lille gave engang imellem. God morgen til jer alle. Hav en god dag, skriver Jodie.

Og der er ingen tvivl om, at man i fremtiden kan se flere frække Jodie-billeder på hendes sociale medier.

Jodie Marsh: I min mindste bikini