Medie: Bobbi Kristina påvirket af stoffer

Magasinet People har været i kontakt med kilde, der mener at vide, at Bobbi Kristina Brown var påvirket af stoffer, da hun blev fundet livløs i badekar

Bobbi Kristina sammen med hendes nu afdøde mor Whitney Houston. (Foto:Splash)
Følg Internationale kendte

Spekulationerne om hvad der skete i minutterne og timerne op til at Bobbi Kristina Brown blev fundet livløs i badekarret i sit hjem i Atlanta, Georgia er mange, men nu fortæller en kilde til magasinet People, at det er slået fast, at Whitney Houstons datter var påvirket af stoffer, da hun blev fundet.

Kilden er dog anonym.

Flere andre kilder, der også er anonyme, men som skulle kende Bobbi Kristina Brown, fortæller magasinet, at den 21-årige kvinde over de seneste måneder regelmæssigt tog heroin, kokain og angstmedicinen Xanax.

Hun skulle desuden have været ’inde og ude’ af afvænning flere gange siden morens død for tre år siden.

Bobbi Kristina-ulykke kan være kriminel

Whitney Houston, der blev 48 år, blev fundet livløs i et badekar på et hotel i Los Angeles. Retsmedicinere slog efterfølgende fast, at hun druknede. At hun havde et dårligt hjerte og desuden havde kokain i blodet var medvirkende til hendes død, lød det.

Også Bobbi Kristina Browns far, Bobby Brown, har været afhængig af stoffer og har fortalt til blandt andet People, at han blandt andet tog heroin og kokain, inden han blev clean.

Bobbi Kristina Browns tilstand beskrives stadig som kritisk. Hun har siden den 31. januar, hvor hun blev fundet livløs i badekarret, ligget i koma. Tidligere på ugen kom det frem, at lægerne angiveligt har måttet skifte hendes respirationsslange og i den forbindelse måtte lægge et nyt snit i hendes strube, hvilket muligvis kan få konsekvenser for hendes evne til at tale, hvis hun overlever kampen med døden i sin hospitalsseng.

Bobbi Kristina kan miste tale-evnen

Døende eller ej: Det ved vi om Whitneys datter

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter