Medie: Kardashian-chauffør løsladt

Kim Kardashians chauffør er tilsyneladende alligevel ikke indblandet i det opsigtsvækkende røveri

Her ses Michael Madar yderst til højre i billedet, hvor han holder en paraply for Kim Kardashian. Foto: All Over
Her ses Michael Madar yderst til højre i billedet, hvor han holder en paraply for Kim Kardashian. Foto: All Over

Medie: Kim Kardashian kendte sine overfaldsmænd

16 personer anholdt efter Kardashian-røveri

I den meget omtalte sag om røveriet, som realitystjernen Kim Kardashian i oktober blev udsat for i Paris, vakte det opsigt, da forskellige medier kunne oplyse, at der formentliig var tale om et såkaldt 'inside job'.

En af de anholdte skulle nemlig være Kardashians chauffør, der under modeugen kørte hende rundt i Paris.

Nu kan blandt andre TMZ.com og The Sun imidlertid fortælle, at chaufføren - 40-årige Michael Madar - er blevet løsladt uden at være blevet sigtet.

Madars arbejdsgiver - limousine-firmaet UNIC Worldpass - hævder, at deres chauffør på intet tidspunkt var mistænkt i sagen og udelukkende var i politiets varetægt for at give dem oplysninger, der kan hjælpe dem med efterforskningen.

Låst inde på toilet
Det var under et ellers hyggeligt besøg i Paris i forbindelse med den årlige modeuge, at Kim Kardashian blev udsat for væbnet røveri på sit hotelværelse.

Maskerede røvere stjal smykker for ni millioner euro (67 millioner kroner), mens de truede hende med en pistol, bandt hende og efterfølgende låste hende inde på et toilet. Røverne havde forklædt sig som politibetjente.

Ifølge politiets talsperson blev Kim Kardashian dybt rystet, men fysisk uskadt, da hun blev berøvet i den luksuriøse hotellejlighed, der koster mere end 100.000 kroner i leje om dagen.

Luksuslejligheden ligger ved Madeleine-kirken centralt i byen tæt på Place de la Concorde og Operaen.