Medie: Kim Kardashian kendte sine overfaldsmænd

Ifølge flere medier skulle en af de personer, der udsatte realitystjernen for et groft røveri, være hendes chauffør

Kim Kardashian er ikke blevet set på mange røde løbere siden overfaldet. (Foto: Splash)

Tre måneder efter realitystjernen Kim Kardashian blev udsat for et groft røveri i Paris, har politiet anholdt 16 personer, som de mistænker for at stå bag.

De blev i går fremstillet foran en dommer i den franske hovedstad.

Men det var ikke helt tilfældigt, at de ukendte gerningsmænd i starten af oktober 2016 brød ind i stjernens lejlighed, hvor de bagbandt hende i flere timer og stjal smykker for over 70 millioner kroner.

Flere medier, heriblandt New York Post, skriver, at det var et såkaldt 'inside job'. En af de anholdte skulle nemlig være Kardashians chauffør, der under modeugen kørte hende rundt i Paris.

16 personer anholdt efter Kardashian-røveri

Han skulle angiveligt have fodret fem andre overfaldsmænd med informationer om, hvor hun befandt sig, og hvor mange bodyguards hun havde omkring sig.

Det var denne forlovelsesring, som blev stjålet. (Foto: Privat)
Det var denne forlovelsesring, som blev stjålet. (Foto: Privat)
 

Ifølge mediet skulle også to skræddere, som Kardashian har brugt, være blandt de anholdte.

Realitystjernen har holdt sig ude af mediernes søgelys efter det voldsomme overfald, hvor hun også blevet truet med en pistol.

Det var den franske specialenhed 'Bandity Repression Brigade', der efter tre måneders efterforskning har kunnet skride til anholdelse af de mange personer. Enheden slog til på samme tid flere steder i Paris.

Kardashians hævn: Jeg ville have grinet dig op i ansigtet

Det skulle eftersigende være DNA på det gaffatape, som overfaldsmændene satte på realitystjernens mund, inden de låste hende inde på toilettet.

Under overfaldet fik hun blandt andet stjålet sin dyre forlovelsesring, der er vurderet til 4,2 millioner dollars. Men efter anholdelserne håber hendes franske smykkeforhandler, at anholdelserne kan føre til, at Kim Kardashian kan gense sine smukker.

- Det er en dejlig overraskelse, fordi så kan vi måske fundet frem til smykkerne igen, siger Hean Veill til The Sun.

Kim Kardashian har endnu ikke talt offentligt om overfaldet, men i den nye sæson af familiens realityshow 'Keeping up with the Kardashians' fortæller hun en smule.

- Jeg troede, jeg ville blive skudt i ryggen, siger hun i traileren, inden hun bryder grædende sammen.