Annonce:
Annonce:

Medie: Legendarisk talkshowvært overvejer at stille op til præsidentvalg

Ifølge CNN, der har talt med personer tæt på Oprah Winfrey, overvejer TV-værten seriøst at forsøge at blive USA's næste præsident

Se Oprahs tale, der blev hyldet og startede præsidentrygterne, her. Video: Hollywood Foreign Press Association
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Der har siden valget af Donald Trump verseret rygter om, at den yderst populære talkshowvært Oprah Winfrey ville stille op til præsidentvalget i 2020.

Og dem er der ifølge CNN hold i.

Det skriver det amerikanske medie efter at have talt med to personer tæt på den 63-årige kvinde, der, for at kunne tale frit, har ønsket at være anonyme ifølge CNN.

Ifølge mediet bekræfter Winfreys to venner, at hun seriøst overvejer at gå efter at blive demokraternes præsidentkandidat og dermed gå efter præsidentposten i 2020.

Blusset op
Selv har den 63-årige milliardær da også flere gange leveret subtile hentydninger til, at præsidentposten var noget, der kunne være interessant.

Efter i går er spekulationerne igen blusset op.

Winfrey holdt nemlig i går en tale ved Golden Globes-filmprisuddelingen, hvor hun blandt andet sagde:

Annonce:

- Den nye dag er i horisonten. Og når den nye dag endelig oprinder, vil det være på grund af en masse formidable kvinder. Mange af dem er i dette rum lige nu, men også mange fænomenale mænd, der kæmper hårdt for at sikre, at de bliver de ledere, der tager os ind i en tid, hvor ingen nogensinde skal sige 'me too' igen.

'En raket'
Winfreys tale på lige under 10 minutter fik stående klapsalver fra tilhørerne blandt Hollywoods elite, og flere berømtheder opfordrede efter talen talkshowværten til at stille op.

- Hun affyrede en raket (med hendes tale, red.). Jeg vil have, at hun stiller op til præsidentvalget, sagde skuespilleren Meryl Streep til Washington Post efter talen.

Oprah Winfrey blev kendt i hele USA, og meget af verden, for hendes 'The Oprah Winfrey Show', hvor hun var vært i 25 år frem til 2011. Med berømmelsen er også kommet en betragtelig forøgelse af formuen, der menes at være på den gode side af 18 milliarder danske kroner.

Dermed er hun ifølge Forbes Magazine den rigeste kvinde i USA, der ikke har arvet sin velstand, ligesom hun var den første sorte kvinde til at blive milliardær i verdenshistorien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: