Annonce:
Annonce:

Medie: Miley er blevet kæreste med undertøjsmodel

Miley Cyrus har gennem de sidste par måneder været kæreste med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell

Stella Maxwell og Miley Cyrus går her sammen som et ægtepar med en  lille photoshoppet pige mellem sig. (Foto: Instagram)
Stella Maxwell og Miley Cyrus går her sammen som et ægtepar med en lille photoshoppet pige mellem sig. (Foto: Instagram)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Nære venner af Miley Cyrus siger, at verdensstjernen Miley Cyrus gennem flere måneder har dated den  smukke langbenede model Stella Maxwell, der arbejder som undertøjsmodel for Victoria's Secret. Det skriver det amerikanske medie Confidenti@l.

Vennerne beskriver Miley Cyrus og den smukke 24-årige model fra New Zealand som et par, der udviser den lette og kærlige ømhed, som man ser hos par, der har dated gennem flere måneder.

- De holder hinanden i hænderne og krammer hinanden og virker helt naturlige og kærlige overfor hinanden, siger en kilde til Confidenti@l.

Og ordene bekræftes på adskille billeder på Miley Cyrus instagram-profil, hvor det er tydeligt, at de to turtelduer har et meget nært forhold.

Miley Cyrus: Teenage-piger øvede sig på mig

Annonce:

På et af billederne ser man oven i købet Miley og Stella gå med en lille fotoshoppet pige mellem sig, som om de var et 'ægtepar'. Til det billede har Miley skrevet:

- Stella og mig med vores fremtidige mini mc bb.

(artiklen fortsætter under billedet)

Stella Maxwell og Miley Cyrus får her sammen som et ægtepar med en  lille photoshoppet pige mellem sig. (Foto: Instagram)
Stella Maxwell og Miley Cyrus får her sammen som et ægtepar med en lille photoshoppet pige mellem sig. (Foto: Instagram)
 

Og på et andet billede laver Stella en kærlig trutmund på Mileys kind.

I et interview med V Magazine for nylig jokede Stella og Miley med, at de havde truffet hinanden på den homoseksuelle dating-site Grindr. Men i virkeligheden mødte Miley den smukke Stella gennem sin gode ven og assistent Cheyne Thomas.

Miley Cyrus har også gennem den sidste tid talt meget om sin seksualitet med diverse medier. Til Time Magazine sagde hun f.eks.:

- Der er tidspunkter i mit liv, hvor jeg har haft mandlige eller kvindelige kærester. Og der er tidspunkter, hvor jeg bare elsker at være mig selv. Jeg ser selv på det som en ny slags frihed for kvinder.

Nøgen og møgbeskidt Miley laver en Kardashian

Og til magasinet 'Paper' har Miley talt ud om, hvordan hun som kun 14-årig første gang snakkede med sin mor Tish om, at hun var biseksuel.

Annonce:

- Jeg husker, at jeg fortalte min mor, at jeg beundrer kvinder på en anden måde. Og hun spurgte mig,  hvad jeg mente. Og jeg svarede: Jeg elsker dem. Jeg elsker dem på samme måde, som jeg elsker drenge, forklarede Miley og tilføjede:

- Det var meget svært for min mor at forstå. Hun ønskede ikke at dømme mig, og hun ønskede ikke, at jeg skulle gå ad helvede til. Hun tror på mig mere end hun tror på nogen Gud. Jeg bad bare om hendes accept, og den fik jeg.

Her viser Miley kavelergang.

Et kærligt par med omsorg for hesten.(Foto: instagram)
Et kærligt par med omsorg for hesten.(Foto: instagram)

Man forstår godt, hvorfor Stella Maxwell er en populær undertøjsmodel.(Foto: Polfoto)
Man forstår godt, hvorfor Stella Maxwell er en populær undertøjsmodel.(Foto: Polfoto)

 

Den 24-årige smukke model Stella Maxwell fra New Zealand på job for Victoria's Secret.(Foto: Polfoto)
Den 24-årige smukke model Stella Maxwell fra New Zealand på job for Victoria's Secret.(Foto: Polfoto)
 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: