Mediestjerne håner musikers bikinibilleder

Den britiske mediestjerne Katie Hopkins håner Little Mix-musikeren Jesy Nelson for hendes afklædte fotos på Instagram

Jesy Nelson har her lidt mere tøj på. Foto: Getty Images
Jesy Nelson har her lidt mere tøj på. Foto: Getty Images

Det er ikke nogen hemmelighed, at den 28-årige Little Mix-stjerne Jesy Nelson ofte deler bikini-billeder på Instagram - eller billeder, hvor hun er mere eller mindre afklædt.

Det har nu fået den britiske mediestjerne Katie Hopkins til at kritisere popstjernen hårdt i et indlæg på Twitter, hvor Katie Hopkins skriver følgende:

'Disse desperate daglige billeder viser, at den der opfundne dokumentar er fandens uærlig. Piger. Vær bedre end det her. Skønhed ligger i styrken. Og ikke i en svaghed, der har brug for en daglig bekræftelse.'

Således skriver medie-profilen Katie Hopkins i opslaget på Twitter, hvor hun har tilføjer to Instagram-billeder af Jesy Nelson.

artiklen fortsætter under billedet

I opslaget henviser Katie Hopkins til en dokumentarfilm på BBC om nethad, hvor Jesy Nelson fortæller, at hun siden sit gennembrud i 'X Factor' i 2011 har været udsat for nethad mod sin krop, og at hun på et tidspunkt i sit liv ved et tilfælde forsøgte at begå selvmord på grund af nethaderne.

Katie Hopkins er især kendt som klummeskriver i store britiske medier. Hun har også haft sit eget talkshow på TV 'If Katie Hopkins Ruled the World' samt deltaget i 'Celebrity Big Brother'.

Den kendte medieprofil Katie Hopkins. Foto: Ritzau Scanpix
Den kendte medieprofil Katie Hopkins. Foto: Ritzau Scanpix
 

Jesy Nelsons ekskæreste, realitystjernen Chris Hughes kendt fra 'Love Island, kom dog hurtigt på banen på Twitter, hvor han i et opslag forsvarede Jesy Nelson mod det voldsomme Twitter-angreb fra Katie Hopkins og skrev følgende:

'Hvad med at du stoppede med at være en bitch hele dit liv. Lad hende nu være i fred. Du prøvede det også en gang for nogle år siden. Og det påvirkede hende mentalt. Stop nu med at være et røvhul. Hun (Jesy Nelson) har styrke. Hun er smuk. Og hun har et hjerte, som du kun kan drømme om at få'.

 

 

Her er Chris Hughes og og Jesy  Nelson på den røde løber, mens de stadig var et par. Foto: Ritzau Scanpix.
Her er Chris Hughes og og Jesy Nelson på den røde løber, mens de stadig var et par. Foto: Ritzau Scanpix.