Megastjerne deler sjældent set billede

Det er ikke ofte, Gwyneth Paltrow deler billeder af sine børn, og det er der en helt speciel grund til

Hun har før fået høvl for at dele et billede af sin datter. Foto: Ritzau Scanpix
Hun har før fået høvl for at dele et billede af sin datter. Foto: Ritzau Scanpix

De fleste sidder hjemme bag skærmen og arbejder på grund af coronakrisen. Det gælder også Hollywood-skuespilleren Gwyneth Paltrow.

Hun har sin egen virksomhed Goop, som hun passer hjemmefra. I takt med at mange amerikanske skoler også er lukkede, så må børnene passes hjemme fra.

 

Den 47-årige skuespiller plejer sædvanligvis at holde sine to børn, Apple på 15 år og Moses på 13 år, væk fra de sociale medier. Men hun lagde et usædvanligt billede ud af sig selv sammen med sine to børn, som hun har med eksmanden forsanger i Coldplay, Chris Martin.

Gwyneth Paltrow har fået klar besked fra sin datter om ikke at dele billeder af datteren på nogen sociale medier uden samtykke.

På Instagram lagde stjernen et billede ud af sig selv uden make-up og med et barn på hver side med teksten:

'Arbejder hjemmefra med noget moralsk støtte'.

Til billedet er der flere, som kommenterer på ligheden mellem mor og børn. En Instagram-bruger skriver kærligt: 'Gwyneth Paltrow og hendes søskende. Du ser lige så ung ud som dem!'

Billedet af børnene er et sjældent syn, fordi Gwyneth Paltrow ikke må dele billeder af sine børn på sine sociale medier uden deres samtykke, hvilket hun er havnet i kritik for at gøre tidligere ifølge The Guardian.

I marts sidste år blev megastjernen sat på plads af sin datter for at have delt et billede af hende i en skilift uden hendes samtykke. Det fik ex-manden Chris Martin til tasterne. Han skrev som en kommentar, at Gwyneth Paltrow måtte huske på reglen om 'ikke at dele noget uden samtykke', skrev The Guardian dengang.