Megastjerne overrasker: Vildt vægttab

I anledning af sangerindens fødselsdag viser hun nye sider frem af sig selv. Og det er med langt mindre på sidebenene

Sådan her er vi vant til at se Adele. Video: AP

Den britiske superstjerne Adele har - udover sin utrolige sangstemme - været kendt for at være lidt til den tunge side. Hun har i løbet af det seneste år tabt sig, men nu er hun fuldstændig ugenkendelig.

I forbindelse med sin 32-års fødselsdag har megastjernen delt et billede på Instagram onsdag morgen, hvor hun simpelthen chokerer. Både fans og celebre venner er faldet i svime over det nye billede, hvor superstjernen ser fuldstændig fantastisk ud.

På billedet poserer hun i en lille sort kjole, hvor hendes timeglas figur træder i øjnene.

Til billedet skriver Adele:

'Tak for fødselsdags-kærligheden. Jeg håber i er i sikkerhed og forbliver mentalt sunde i denne skøre tid. Jeg vil gerne takke alle vores sundhedspersonale, som holder os i sikkerhed mens de risikerer deres eget liv! I er i sandhed vores engle. 2020 okay, farvel, tak.'

Artiklen fortsætter under billedet....

En af de mundlamme kendisser er Chrissy Teigen, som er gift med den amerikanske singer/songwriter John Legend. Hun skriver til billedet:

'Jeg spørger bare, joker du lige nu?'

Oprah Magazine skriver:

'Vores fødselsdagsønske er et Adele 2020 album'

Hun er gigantisk: Bliver ikke større

Make-up-YouTuberen James Charles skriver ligeledes rosende ord:

'Du ser fabelagtig ud!'

Adele har ikke været så flittig på de sociale medier, så det er ikke mange glimt af sangfuglen, offentligheden har fået lov at se. Det sidste billede, sangeren delte på Instagram, er 19 uger gammelt.

Adeles kæmpestore vægttab kommer i kølvandet på skilsmissen mellem nu eksmand, den 45-årigeSimon Konecki, som hun har været gift med siden 2016, men har dannet par med i flere år forinden. Skilsmissen blev offentliggjort i april sidste år.

Artiklen fortsætter under billedet...

Billedet er fra 2008. Foto: Ritzau Scanpix
Billedet er fra 2008. Foto: Ritzau Scanpix

Efter skilsmissen har Adele arbejdet på sit i forvejen skønne ydre angiveligt for at være mere sund for sit barn. Parret fik sønnen Angelo i 2012, som de nu deler forældremyndigheden over.

Hun har tabt sig en del kilo, og skrev tidligere på sin Instagram:

'Jeg plejede at græde, men nu sveder jeg bare' som en reference til sit store vægttab.

Verdensstjerne i vild forvandling: Har tabt sig 19 kilo