Mel Gibson lun på 35 år yngre skønhed

Verdensstjernen Mel Gibson kobles nu sammen med den kun 24-årige dressur-akrobat Rosalind Ross - se billeder af skønheden her

Her kan du se den aldrende stjerne til premiere på 'Mad Max - Fury Road' i maj. (Video: Splash)

Hollywood-stjernen Mel Gibson har kørt med lav profil på kæreste-fronten, siden sit dramatiske brud med sin russiske kæreste Oksana Grigorieva i 2010, der endte i en bitter strid om deres fælles datter Lucia.

Mel Gibson og Oksana Grigorieva er i den grad røget i totterne på hinanden. (Foto: AP) Intl. kendte Oksana: Mel Gibson slog mine tænder ud

Mel Gibson er blevet fanget i at true ekskæresten med voldtægt og ildebrand. (AP Photo) Intl. kendte Gibson: Håber du bliver voldtaget

Mel Gibson betaler Oksana Grigorieva 3,8 millioner kroner og får fælles forældremyndighed over datteren Lucia. (Foto: AP/Mikhail Metzel,Mark Boster) Intl. kendte Så meget skal Gibson punge ud med

Nu hævder en kilde til Radaronline imidlertid, at den 59-årige Mel Gibson har fundet kærligheden på ny med den kun 24-årige amerikaner Rosalind Ross, der er 35 år yngre end Mel Gibson.

Rosalind Ross er såkaldt dressur-akrobat til hest. og hun er tidligere verdensmester fra 2010  i den specielle sport, der hedder voltige. Her handler det om at lave akrobatiske og gymnastiske øvelser på toppen af en hest, mens den rider. Rosalind Ross har redet siden hun var ni år gammel. Hun er den mest vindende udøver nogensinde inden for voltige-sporten.

Der er ingen tvivl om, at den 59-årige Mel Gibson vil blive udfordret til det yderste, hvis han kaster sig ud i lidt lagen-gymnastik med den unge smukke 24-årige  akrobat.

Arbejdsmøde blev til kærlighed
Ifølge Radaronline stoppede Rosalind Ross dog sin karriere som voltige-akrobat for at hellige sig en karriere som forfatter og manuskriptforfatter. Og det var netop i forbindelse med et møde i forbindelse med manuskriptet til Gibsons kommende film, at der pludselig var amoriner i luften mellem de to. Og det førte så til en mindre eksotisk rejse.

- De rejste til Costa Rica, hvor Mel ejer en plantage midt i junglen. Derefter tog til de til Panama. Det er let at se, at de er meget lykkelige sammen, siger kilden til Radaronline.

 

 

 

 

 

50 kommentarer
Vis kommentarer