Mick Jagger vild med ballerina

Rullestenen er stadig sammen med damen på balkonen i Zürich i sommer

Det vakte mildt sagt opsigt, da Mick Jagger i sommer blev fotograferet søvndrukken og med uglet hår på en hotel-balkon i Zürich med en ung, unavngiven dame, bare 11 uger efter, at hans kæreste gennem mange år, L'Wren Scott, havde begået selvmord i marts 2014.

Den unge dame, der var tale om, var balletdanseren Melanie Hamrick, 27 år og dermed intet mindre end 44 år yngre end den 71-årige rullesten.

Men det var åbenbart mere end blot en flirt til at fordrive tiden, mens Rolling Stones var i Zürich for at give koncert.

 

 

 

Stadig sammen
Spændstige Jagger og ballerinaen ser ud til stadig at være sammen. I hvert fald forlod de begge hans lejlighed i New York i går. Godt nok hver for sig, men de færreste tror vist på, at det har været tilfældigt, de begge befandt sig i samme bygning på samme tid.

 

Mick Jagger har heldigvis kunnet glæde sig over familieforøgelsen efter L'Wren Scotts selvmord. (Foto: Mogens Flindt). Intl. kendte Jaggers oldebarn bringer ham igennem krisen

Den 70-årige Mick Jagger giver den her hele armen og hele charmen på Roskilde Festivalen.(Foto: Claus Bjørn Larsen) Intl. kendte Jagger scorede to kvinder i Stockholm

Stones-forsangeren vil gerne fortælle historien om bandet. (Foto: AP) Intl. kendte Roskilde-aktuel Jagger vil have eget museum

Begge blev også i hver sin limousine fragtet til bestemmelsesstedet, som det dog ikke lykkedes at afsløre.

Få dage forinden havde de også været på museum sammen. Da blev hun ikke identificeret, men det er hun blevet siden.

 

Latterlig påstand
Parret menes at have indledt deres affære to uger før, L'Wren Scott hængte sig selv, men hendes bror, Randy Bambrough, bebrejder ikke den berømte sanger for søsterens selvmord.

- Som regel ignorerer jeg den slags historier, men at antyde, at min søster begik selvmord på grund af disse falske påstande om, at Mick var involveret med en anden kvinde, anser jeg for at være fuldstændigt latterlige, siger han til New York Daily News.

6 kommentarer
Vis kommentarer