Mickey Rourkes hund reddede ham fra selvmord

Skuespilleren kan takke sin firbenede ven for at være i live

Han var alle kvinders drøm, da han spiste mad af Kim Basingers mave i filmen '9 1/2 uge'.

Siden var han nærmest ugenkendelige efter alt for mange plastikoperationer, og dømt ude i Hollywood, inden han fik et come back i filmene 'Sin City' og 'The Wrestler'.

Gjort ukendelig af plastikoperationer: Gæt hvem?

Den 63-årige skuespiller har gået meget igennem i sin karriere, og da han var allerlængst nede, overvejede han selvmord.

Mickey Rourke fortæller, at det kun var hunden Jack Beau, der stoppede ham fra at trykke på aftrækkeren i en tid, hvor han led af svær depression.

- Jeg gik igennem en virkelig hård tid. Jeg skadede mig selv, og en dag sad jeg i skabet. Jeg kunne ikke mere og tog en pistol, fortæller Rourke til New York Post.

- Jeg havde besluttet, hvor i mit hoved, jeg ville skyde, da jeg kiggede over på Beau Jack, der kiggede op og med sine øjne spurgte; 'hvem skal tage sig af mig', fortæller den pensionerede bokser, der sænkede pistolen.

Rourke planlagde mord og selvmord

Beau Jack døde i 2002 efter et hjerteanfald, selv om Mickey Rourke kæmpede for hans liv i 45 minutter med mund-til-mund-genoplivning.

Skuespilleren har seks hunde, og han har aldrig lagt skjul på, at de har holdt ham oppe i de mørke tider. I sin tale ved Golden Globe i 2009 , da han vandt 'bedste mandlige hovedrolle', takkede han da også sine firbenene venner.

- Nogle gange når en mand er alene, er alt hvad han har sine hunde, og de har betydet alt for mig.

Mickey Rourke har udskiftet Loki