Miley Cyrus puster til bryllups-rygter

Miley Cyrus er blevet set med en forlovelsesring, da hun spiste frokost med eks-kæresten og hans forældre i Australien

Miley har også haft en stor interesse for piger. Sidste år datede hun modellen Stella Maxwell. Se hvem hun er her. Video: Splash

Bryllupsrygter mellem popprinsessen Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth er taget til, efter at den 23-årige 'Wrecking Ball'-sangerinde torsdag blev set med den forlovelsesring, som hun fik af Liam Hemsworth tilbage i 2013, før parret gik fra hinanden.

Det skriver People Magazine.

Foto: AP Kendte Her er de mest afklædte Victoria's Secret-modeller

Sangerinden og Liam Hemsworth, der er kendt fra blandt andet filmene 'The Hunger Games' og 'The Dressmaker', dannede igennem fire år løbende par, inden at de to officielt gik fra hinanden i 2013.

Den 23-årige skandalesangerinde satte sig på både første- og tredjepladsen i 2015. (Foto: AP) Intl. kendte Miley topper med kæreste og onani

I år er de to berømtheder dog blevet set flere gange sammen, og der har fået rygterne om fornyet kærlighed mellem de to til at blomstre.

Og torsdag blev parret ifølge People Magazine altså set spise frokost med Liam Hemsworhs forældre i Byron Bay i Australien.

I slutningen af marts kommenterede Liam Hemsworth på bryllupsrygterne overfor Australia's TV Week, og der slog den 26-årige skuespiller fast, at han ikke var forlovet.

Intl. kendte Miley viser babser i gennemsigtig overdel

- Jeg er ikke forlovet, nej, lød det dengang fra skuespilleren.

Senest har 'Hannah Montana'-skuespillerinden dannet par med modellen Patrick Schwarzenegger, der er søn af skuespilleren Arnold Schwarzenegger.

Intl. kendte Sexet sangerinde smider toppen

10 kommentarer
Vis kommentarer