Annonce:
Annonce:

Modellen blev skrækslagen da hun så sin datters øjne

Den kendte australske model Tammy Hembrow troede, at hendes datter havde fået mave-influenza, men hun fandt hurtigt ud af, at datterens sygdom var meget mere alvorlig

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den kendte australske model Tammy Hembrow, der også er et internationalt anerkendt fitness-ikon, har for nylig afsløret, hvor skrækslagen og bange hun blev, da hendes 1-årige datter Saskia i en længere periode omkring juleferien blev alvorligt syg. Og Tammy Hembrow lærte i den forbindelse, hvor vigtigt det er at stole på sine egne instinkter.

Tammy Hembrow, der udover at være mor til Saskia, også er mor til hendes storebror Wolf, har lagt en YouTube-video ud, hvor hun forklarer det helvede hendes lille datter var igennem, da den lille Saskia for godt tre uger siden vågnede op med forfærdelige mavesmerter og ikke længere var i stand til at gå på sine ben. Saskia kom lynhurtigt til lægen, hvor det blev forklaret, at Saskia havde mave-influenza, og at hun skulle have masser af væske. Den lille piges smerter kom imidlertid tilbage samtidigt med, at hun dagligt kastede op.

Annonce:

Hjerne-sygdom
Det blev til flere læge- og hospitalsbesøg, hvor lægerne ikke var i stand til at diagnosticere Saskia korrekt. Tammy Hembrow anede allerede fra starten af datterens sygdom, at tingene ikke var normale, og at hendes datter højst sandsynlig led af en mere alvorlig sygdom, og det fik hun ret i. Det hele endte nemlig med, at lille Saskia fik konstateret, at hun led af den alvorlige sygdom 'cerebellar ataksi', der blandt andet kan medvirke til ustabil gangart og mangel på muskel-koordination.

Det skriver flere medier heriblandt Womens Health og Daily Mail

Hendes øjne rullede helt vildt
Tingene udviklede sig i alvorlig retning, da Saskia endnu engang var blevet sendt hjem fra hospitalet. Her vågnede hun samme dag op efter en lille lur, og hendes øjne begyndte bogstaveligt at rulle rundt i hendes egne øjenhuler.

Annonce:

- Jeg var skrækslagen, da jeg så hendes øjne. De rullede helt vildt rundt. Og hun blev også skeløjet. Jeg fik næsten et hjerteslag af at se på det. Og jeg tænkte, hvad foregår der egentlig her, forklarer Tammy, der straks fik sin datter indlagt på et hospital igen.

Her stoppede datteren imidlertid med at rulle med sine øjne, så lægernei ikke kunne se det usædvanlige fænomen. Men da Saskia næste gang rullede med øjnene, tog Tammy en lille video af det og viste det til lægerne, der efterhånden begyndte at tænke i andre baner ved synet af Saskias rullende øjne.

Medicinsk behandling
Saskia fik nu straks antibiotika samt anti-viral medicin. Og lægerne konstaterede, at hun led af sygdommen 'cerebellar ataksi', der blandt andet kan medvirke til ustabil gangart og mangel på muskel-koordination. Det handler ofte om, at området i den såkaldte 'lillehjerne' er skadet eller udsat for en betændelse.

I bedring
Efter ganske få dage på medicin fik Saskia det dog heldig vis meget bedre og kunne begynde at gå igen.

- Heldigvis udviklede det hele sig ikke mere alvorligt. Men når en sygdom stammer fra hjernen, synes jeg, at det er lidt skræmmende.

90 procent af alle, der lider af  'cerebellar ataksi' vil blive fuldstændigt raske igen. Og helbredelses-processen kan tage fra 10 dage til to måneder.

- Jeg er så glad for, at min datter virker meget mere rask nu. Hun får det bedre hver eneste dag, siger Tammy.

.  

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: