Models graviditets-billede i 8. måned vækker opsigt: Man tror det er løgn

Den kendte model Sarah Stage præsenterer total flad gravid mave med sixpack - se den utrolige video, hvor hun træner hård fitness i ottende måned - samt andre utrolige billeder

Her ses modellen Sarah Stage i juli måned i syvende måned, men tjek hende lige ud i bar mave i ottende måned nede i artiklen. Man tror ikke sine egne øjne. (Foto: All Over Press)
Her ses modellen Sarah Stage i juli måned i syvende måned, men tjek hende lige ud i bar mave i ottende måned nede i artiklen. Man tror ikke sine egne øjne. (Foto: All Over Press)

Nikita Klæstrup får vild gave fra kæresten

Den 33-årige model Sarah Stage behøves ikke at bekymre sig omkring, hvordan hun skal komme af med baby-vægten, når hun i starten af oktober måned skal føde sin anden søn. Hendes mave er nemlig her i starten af ottende måned flad som en pandekage, og musklerne ligger i effektive rækker som en vaskeægte sixpack. Og det virker nærmest, som om Sarah ikke har taget så meget som et gram på under sin graviditet.

Jim Lyngvild raser: Giv mig for fanden noget fred i min vikingeborg

I tirsdag lagde Sarah Stage en utrolig video ud, hvor hun dyrker intensiv hård fitness og hopper op og ned i diverse øvelser, mens hendes to-årige søn James Hunter leger ved siden af.

Videoen blev lagt ud som en slags modsvar til mange af hendes følgere, der har kritiseret Sarah Stage for at dyrke  fitness, mens hun er så langt inde i sin graviditet.

Sarah svarer således på den medfølgende tekst på instagram:

- Siden jeg har annonceret min anden graviditet, har visse 'medicinske instagram eksperter' fortalt mig, hvad jeg skal gøre, og hvad jeg ikke skal gøre. Og mens jeg finder nogle af kommentarerne direkte latterlige, har jeg valgt udelukkede at lytte til min graviditets-læge, og selvfølgelig lytter jeg også til min egen krop. Hvis noget føles forkert, så gør jeg det ikke. Jeg gør altid, hvad der bedst for min voksende baby inde i maven og sætter altid ham i første række. Det er en bevist faktuel kendsgerning, at der er helse-fordele både for mor og baby, når moren holder sig i form under graviditeten. Og det er klart, at jeg har reduceret mængden af min fitness-dyrkning og holder mig til øvelser, som jeg laver i mit eget hjem.

- Der er også nogen, der påstår, at jeg er besat af mit eget udseende, fordi jeg dyrker fitness, mens jeg er gravid. Men faktisk er jeg besat af at bevare en sund livsstil, der vil give min baby og jeg de bedst mulige kvaliteter i vores liv. Alternativt kan jeg sige, at jeg ikke dømmer kvinder, der vælger ikke at være aktive under deres graviditet. Det er deres eget liv. Jeg deler blot min graviditets-rejse, og jeg er glad for den støtte, jeg modtager fra de fleste af jer.

Den 7. august i denne måned, da Sarah stadig var i syvende måned, lagde hun det her utrolige billede ud på sin instagram-profil, hvor hun sidder på en strand med total flad mave og sixpack.

Og den 3. august lagde hun det her flotte billede ud, hvor hun tager en selfie af sin gravide krop i syvende måned.

Mange vil måske sige, at Sarah måske er fuld af løgn, og at det ikke kan passe. Det er simpelthen for utroligt. Men under graviditeten med sin første søn James lagde hun et billede ud på instagram af sig selv kun 10 dage, før hun skulle føde, og her kan man se en bule på maven som på andre gravide kvinder. Men det er altså en ret lille bule.