Moden model viser strand-storform

Den amerikanske model og tv-personlighed Claudia Jordan fik fuld opmærksomhed, da hun luftede bikinien

Her kan du se pivfrække Claudia Jordan og den ligeså veldrejede veninde Aisha Thalia. (Video: Splash)

Gæsterne på Miami Beach har i ugens løb hele tre dage i træk kunne nyde synet af den toptrimmede stjerne Claudia Jordan, som i fulde drag har nydt varmen på den berømte strand i Florida-byen.

Fredag luftede den 42-årige model og tv-personlighed en hvid bikini, der sad som støbt på 'The Real Housewifes of Atlanta'-stjernens veldrejede krop.

- Stranden var alt i dag! Jeg havde virkelig brug for at være tæt på havet i denne uge, skriver Claudia Jordan fredag på sin Instagramprofil.

Claudia Jordan, der i 1990 vandt titlen som 'Miss Teen USA', spenderede fredagen på stranden i selskab med model-kollegaen Aisha Thalia, der i en gul g-streng momentvist stjal billedet fra veninden.

Intl. kendte TV: Varm bikini-sild i iskoldt brusebad

Nyheder på vej
Hvis Claudia Jordan havde troet, at hun kunne nyde solen i fred, tog hun fejl.

Brunetten var konstant omgivet af fans, der ville have taget et moderne selfie, men hun fik heldigvis også tid til at kaste sig ud i vandet i køle kroppen ned.

Claudia Jordan har netop forladt radio-programmet 'Rickey Smiley morning show', men lørdag skrev den optimistiske kvinde på sin Facebook-profil, at hun snart annoncerer en stor nyhed.

I klippet herover artiklen kan du se den stanglækre sild på stranden

En anden model, nemlig den italienske sild Claudia Romani, er heller ikke en sjælden gæst på Miami Beach, her kan du se klip fra nogle af hendes tidligere besøg:

I starten af april tog Claudia Romani selfies med en drone. (Video: Splash)
Snorkle kan hun også. (Video: Splash)
Claudia Romani er faktisk uddannet fodbolddommer. Se hende i fodboldtøj her. (Video: Splash)
Bikiniformen var også god i juli 2014. (Video: (Splash)

11 kommentarer
Vis kommentarer