Multimillionær viser sit harem af smukke damer frem

Tobak-milliardæren 'Candyman' er Australiens svar på Playboy-kongen Hugh Hefner - han har i øvrigt kone og fire børn

Travers 'Candyman' Beynon har afsløret, hvordan livet i virkeligheden er inde bag dørene til hans ekstravagante og luksuriøse Mansion, hvor han hver aften lægger sine børn i seng.

Tobak-milliardæren, der sammen med sin kone, sine kærester og sine fire børn bor i det store palæ, der ligger lige ud til vandet på Guldkysten i Australien, fortæller nu til radio- og tv-værten Jackie O i programmet 'Kyle and Jackie O', at tingene i det store hus først for alvor bliver forbudt for børn, når solen er gået ned.

- Det er et helt normalt hjem i løbet af dagen. Jeg har jo fire børn. Hvis du besøger mit hjem i dagtimerne, vil du se, at det ligner et ganske almindeligt familie-hjem, siger Candyman og tilføjer:

- Men sent på aftenen, i soveværelset og så videre, så kommer det frække undertøj frem, fortæller Candyman, der kendt for at have et helt harem af villige kvinder, der hele tiden servicerer ham på diverse måder - også på de frække måder.

Blokeret af instagram
Beynon lægger ofte billeder af sine mange damer ud på sin instagram-profil. For nylig blev han dog i et par dage smidt væk fra instagram på grund af et billede, hvor han står ude i et køkken med 25 letpåklædte damer. Til billedet havde Candyman skrevet: Hvorfor forlader alle kvinderne ikke køkkenet? Det er slet ikke pointen....Jeg er tilbage babies.

Den midlertidige blokering af Candyman fra instagram er dog underlig set i lyset af, at mange af de andre opslag han har lagt ud, er endnu mere provokerende og sexede end det nu berømte køkken-billede.

Hyrer modeller til festerne
Radio- og tv-værten Jackie O spurgte i øvrigt Candyman, om hans børn blev lagt i seng, før han inviterede de mange damer hjem til sig om aftenen. Hertil svarede han, at hans kærester også bor i huset.

- Der er aldrig nogle pengeoverførsler mellem mine kærester, min kone og mig. Og med henblik på de lidt større fester hyrer jeg modeller til at møde op, forklarede den australske playboy.

Candyman forklarede også, at han også ofte fik besøg af kærestpar eller ægtepar på Candyman Mansion, og at de kvindelige partnere altid morede sig bedst.

I et tidligere interview med Ocean Road Magazine har Candyman fortalt, at sovetiden kan blive lidt kompliceret.

- Der er i gennemsnit altid mindst fire kvinder i min seng. Og det er ikke altid, at jeg får sovet nok. Den måde jeg er på som forretningsmand, eller når jeg dyrker sport, den måde er jeg også på i sengen. De elsker min fantasi og min kreativitet. Det har man brug for, når man er sammen med rigtig mange kvinder, forklarede Candyman.