Musikerpar slås i retten efter utroskab

Liam Gallagher og Nicole Appleton er endt i bittert slagsmål om penge efter deres skilsmisse

Liam og Nicole, mens de stadig var et lykkeligt par. (Foto: AP)
Liam og Nicole, mens de stadig var et lykkeligt par. (Foto: AP)

Efter skilsmissen sidste år udspiller der sig i disse dage et bittert slagsmål om penge mellem det tidligere ægtepar, Oasis-musikeren Liam Gallagher og All Saints-sangerinden Nicole Appleton.

Det skriver Hello Magazine.

De to parter mødte torsdag op ved familieretten Central Family Court i London for at løse deres økonomiske tvist efter den dramatiske skilsmisse.

Ifølge Hello Magazine har dommeren meddelt, at det økonomiske slagsmål bliver afgjort i næste uge, og først til den tid vil detaljerne om parrets strid blive offentliggjort.

Grotesk god Gallagher

Deprimeret rockstjerne får kæmpebøde

I 2013 kom det frem, at Gallagher ventede sit fjerde barn. Det var bare ikke med sin kone, men derimod med sin hemmelige elskerinde.

I takt med at den spirende babybule voksede, buldrede affæren frem, og Appleton søgte om skilsmisse fra sin utro ægtemand efter 13 års forhold, hvoraf fem af dem var som mand og kone.

Den 42-årige britiske ballademager har rustet sig til opgøret mod Appleton ved at hyre topadvokaten Fiona Shackleton, der tidligere har repræsenteret prins Charles i skilsmissen fra prinsesse Diana samt Beatles-stjernen Paul McCartney i dennes skilsmisse fra modellen og forretningskvinden Heather Mills.

De gale Gallagher-brødre taler genforening

Rockstjerne skilt på 68 sekunder

Efter elskerinden fødte datteren Gemma i 2013, kan Gallagher nu kalde sig far til fire med fire forskellige kvinder.

'Wonderwall'-sangeren har nemlig sønnen Lennon med ekskonen Patsy Kensit, datteren Molly med ekskæresten og sangerinden Lisa Moorish, og sønnen Gene med Nicole Appleton.

Ud over at kæmpe juridisk mod ekskonen i retten slås Liam Gallagher også med sin bror, Noel Gallagher, som han gennem årene har haft en evig familiefejde med.

Brødreparrets forhold kollapsede endegyldigt, da deres fælles band, Oasis, gik i opløsning i 2009.

Noel Gallagher bundløs på scenen

All Saints vil indspille ny musik