Netflix-stjerne faldt tilbage i misbrug

Will Arnett genoptog sit alkoholmisbrug, da han indspillede netflix-serien 'Flaked'

Will Arnett på den røde løber. (Video: Splash)

Den canadiske skuespiller Will Arnett, der blandt andet er kendt fra sin rolle i netflix-serien 'Arrested Development', genoptog sit alkoholmisbrug under indspilningerne til serien 'Flaked' og brød dermed 15 års ædruelighed.

Det erkender den 45-årige skuespiller i et interview med The Hollywood Reporter ifølge ABC News.

- Næsten ingen ved det, men jeg begyndte at drikke igen, fortæller skuespilleren, der første gang endte i et alkoholmisbrug, da han forsøgte at skabe sig en karriere i skuespillerbranchen.

Går til AA-møder
Den 45-årige skuespiller er dog igen kommet på ret køl og fortæller, at han er gået til AA-møder for at få hjælp til at kæmpe kampen mod alkoholisme.

- Jeg beskrev det på et møde for nylig, som om der er et tog ude i horisonten, som du ved, kommer efter dig. Det var en slem skuffelse, men det sker. Og for mig skete det lige så let, som det gjorde første gang, forklarer Will Arnett om sit tilbagefald.

Ikke den klogeste
Men med erfaringen fra sit tidligere misbrug i frisk erindring og et ønske om at være en god far for sine børn, har skuespilleren besluttet, at han igen vil lægge alkoholen på hylden.

- Jeg ved bare, hvor vejen ender, og det er en blind vej. Jeg er ikke den klogeste fyr i verden, men jeg er klog nok til at vide, at det ikke er der, jeg vil leve. Og jeg er far nu, lyder det fra 'Arrested Development'-skuespilleren.

Will Arnett er netop nu aktuel i Netflix-serien 'Flaked'.

3 kommentarer
Vis kommentarer