Nettet går amok over Jennifer Aniston-reaktion til prisuddeling

Ét helt særligt øjeblik til nattens Golden Globe-uddeling er overalt på de sociale medier

Se stjernerne vise sig frem på den røde løber ved Golden Globes. Video: AP

En stor del af underholdningen ved den årlige Golden Globe-prisuddeling foregår, når prisvinderne holder deres takketaler.

Én tale fra dette års Golden Globe, der blev afholdt natten til mandag lokal tid, får lige nu ekstra stor opmærksomhed på Twitter. Men ikke helt af den årsag, man skulle tro.

Fans, der var unge i begyndelsen af dette årtusind, kan formentlig huske en tid, hvor de to stjerneskuespillere Brad Pitt og Jennifer Aniston var det hotteste par på den røde løber i USA.

Parret var gift i fem år fra 2000 til 2005, før Brad Pitt fandt sammen med skuespilleren Angelina Jolie.

Og selvom det altså nu er 15 år siden, at de to gik fra hinanden, kunne fans på Twitter næsten ikke være i sig selv, da det stod klart, at Jennifer Aniston ikke vandt en pris i kategorien bedste kvindelige hovedrolle for sin rolle i tv-serien 'Morning Show', mens Brad Pitt vandt en Golden Globe for bedste mandlige birolle for sin rolle i 'Once Upon a Time ... in Hollywood'.

Skæbnen ville nemlig, at 50-årige Jennifer Aniston sad lige bag ved skuespiller Leonardo DiCaprio, som spiller en af hovedrollerne i 'Once Upon a Time ... in Hollywood'. Så da Brad Pitt henvendte sig til Leonardi DiCaprio i sin tale, fik seerne et helt særligt zoom på ekskonens reaktion, da han modtog den helt nye, skinnende Golden Globe-pris.

Det fik straks Twitter-brugerne op af stolene, og nogle takker endda kameramanden for den næsten uhyggeligt gode timing, som flere spekulerer i må have været helt bevidst.

124 kommentarer
Vis kommentarer