Nettet koger over Jennifer Anistons afslørende kjole

Jennifer Aniston mødte op til SAG-Awards uden bh - det fik Twitter til at gå amok

Jennifer Aniston slog for alvor igennem som Rachel i tv-serien 'Friends'. Her er ti ting, du ikke vidste om den legendariske serie. Foto/redigering: NBC/Signe Skov

Da Jennifer Aniston mandag aften i sidste uge hilste på sin eks-mand Brad Pitt gik de sociale medier fuldstændig amok med hentydninger til, at parret måske er ved at finde sammen igen.

Fans har fået en stor drøm opfyldt. Foto: Getty Images/Emma McIntyre Intl. kendte Fans tror ikke deres egne øjne: Går AMOK over billeder

Men der var også en ganske anden detalje, der fik nettet til at koge lige så meget. Jennifer Aniston mødte nemlig op til prisfesten SAG-Awards i en smuk hvid kjole uden bh.

Artiklen fortsætter under billedet

Jennifer Aniston i sin flotte hvide kjole. (Foto: Ritzau Scanpix)
Jennifer Aniston i sin flotte hvide kjole. (Foto: Ritzau Scanpix)
 

Her vandt Jennifer en fornem pris for sin rolle i tv-serien 'The Morning Show', men selv om det er  20 år siden, at hun sidst har vundet en pris under SAG-Awards for sin rolle som Rachel i tv-serien 'Venner', koncentrerede folk sig på Twiiter næsten udelukkende om Jennifer Anistons synlige brystvorter inde under kjolen.

56-årige Brad Pitt modtog i nat en Golden Globe. Men det er hans ekskærestes reaktion, alle taler om. Foto: Ritzau Scanpix Intl. kendte Nettet går amok over Jennifer Aniston-reaktion til prisuddeling

Det anerkendte filmmagasin The Hollywood Reporter lagde en video ud på Twitter med Jennifer Anistons rørende takketale. Men i kommentarerne går brugerne fuldstændigt amok over Jennifers bryster.

Brystvorter hedder på engelsk 'nipples', og det ord figurerer i langt de fleste kommentarer, der også flere gange er krydret med memes.

En kvinde ved navn Janela skrev følgende:

'Måske forsøgte Jennifer Aniston at lokke Brad Pitt tilbage i folden med sin hvide kjole, der ikke efterlod meget til fantasien med hendes struttende brystvorter.

En anden kvinde skrev følgende:

'Brystvorte dække. Virkelig. Hun ejer altså de forlygter. Væk med det lange lys, hvis det ikke peger ned mod jorden. Gud gav os dem.'

Jess Edgeley skrev følgende:

'Alle kommentarerne om hendes brystvorter er latterlige. Det er hendes valg, hvis hun ikke ønsker at gå med bh. Jeg mener wow. Jeg håber, at mine bryster ser lige så godt ud, når jeg bliver 50 år. Hun er en fantastisk skuespiller og har arbejdet hårdt gennem årene. Det var det, som skulle være i fokus.

 

150 kommentarer
Vis kommentarer