Nicki Minaj: Orgasme-pligt

Rapperen kræver, at manden leverer varen i sengen

Nicki Minaj: Manden skal levere varen. Foto: Mogens Flindt
Nicki Minaj: Manden skal levere varen. Foto: Mogens Flindt

Havner du i seng med den amerikanske rapper, Nicki Minaj, må du som mand hellere leve op til pligten, for ellers får du et los bagi.

32-årige Nicki Minaj ved godt, hvad hun vil have. Og i sengen er det lig med en orgasme, så manden må hellere oppe sig, skriver VG.

Nicki Minaj udsat for hævnporno

I magasinet Cosmopolitan deler hun rask ud at sine intime ønsker og fastslår uden at rødme:

- Jeg forlanger klimaks som en del af sengeaktiviteterne.

Videre siger hun:

- Jeg synes, at kvinder skal kræve, at manden anstrenger sig for at give dem orgasme.

Nicki Minajs roadie knivdræbt

Og hun supplerer med en historie om en veninde, som aldrig er blevet givet en udløsning.

- Ingen orgasme i hele sit liv! Det knuser mit hjertet. For mig er det helt sindssygt. Vi har haft orgasme-interventioner med til hende og vist hende, hvordan man kan gøre de forskellige ting. Det viser sig, at hun har forliget sig med at være den, der tilfredsstiller i stedet for den, som bliver tilfredsstillet. I min optik bør det regnestykke være 50/50, siger Minaj.

For nyligt afkræftede hendes kæreste, rapperen Meek Mill, at de to har forlovet sig. Men Minaj er alligevel fyldt med planer på privatfronten.

Røvryster har kurs mod Roskilde

- Om ti år har jeg to børn med mindre min ægtemand vil have tre. Jeg skal dyrke træning mere seriøst, stoppe med on and off-diæter og være en husmor med en karriere, jeg kan styre hjemmefra. Jeg vil være i stand til at lave mad til mine børn, bage kager og se dem vokse op - bare være mor, erklærer hun.

Minaj er i år et af hovednavnene  ved Roskilde Festivalen.