Nøgen og møgbeskidt Miley laver en Kardashian

Miley Cyrus er magasinet Papers nye nøgenmodel

Nøgen Miley med gris indtager forsiden af Paper.
Nøgen Miley med gris indtager forsiden af Paper.

Sidste efterår forsøgte Kim Kardashian og det amerikanske magasin Paper at lægge internettet ned med række glinsede nøgenbilleder af verdens mest berømte reality-stjerne.


Kim Kardashian har tydeligvis ikke noget imod at smide tøjet. (Foto: Target Press) Intl. kendte Glem trussen: Kim Kardashian smider det HELE

Og billederne fik da også ufattelig meget opmærksomhed - både fra savlende mænd og fra andre kendisser, der drømte om at gå Kim Kardashian i bedene.

Irina Babenko viser Kim Kardashian, hvordan det skal gøres. (Foto: Instagram). Danske kendte Irina giver Kardashian baghjul

Blandt andre lavede danske Irina Babenko 'en Kardashian'. Men også Miley Cyrus forsøgte sig med et billede med en gigantnumse.

Nu tager den 22-årige 'Wrecking Ball'-sanger den et skridt videre. I det kommende nummer af Paper der det nemlig hende, der fylder forsiden.

Mens Kim Kardashian blev fremstillet som en skinnende lækkerbisken, bliver Miley Cyrus portrætteret som møgbeskidt og mudret.

 

Med sig på billedet har Miley sin kælegris, Bubba Sue, som hun fik i august, da en af hendes hunde døde.

Set med Miley Cyrus-øjne er det nye foto et ret hæderligt et af slagsen. Den tidligere 'Hannah Montana'-stjerne optræder ofte med brysterne i fri dressur og uden en trevl på kroppen.

 

Miley Cyrus kun iført sommerfugle under sin seneste koncert. (Foto: All Over Press)
Miley Cyrus kun iført sommerfugle under sin seneste koncert. (Foto: All Over Press)

Miley Cyrus vrider her sin krop ned over en sofa, mens hun er topløs og tager sig selv i skridtet.(Foto: Instagram) Intl. kendte Nu går Miley Cyrus nøgen-amok igen

Miley og Patrick er glade for hinanden. (AP Photo) Intl. kendte Topløs Miley gi'r den gas i bølgerne

Miley: Nu som topløs liggende på topløs.(Foto: Instagram) Intl. kendte Miley topløs i skødet på topløs

Intl. kendte Miley Cyrus på pornofestival

Underholdning Miley Cyrus flasher sin bare røv

Intl. kendte Miley Cyrus smider tøjet i magasin

Miley Cyrus nyder at være nøgen: Når jeg smider tøjet er det en ren følelse.(Foto: All Over Press) Intl. kendte Miley Cyrus: Jeg kan godt lide at være nøgen

- Jeg har det fint med at være nøgen. Jeg føler, at det at smide tøjet er en måde at vise en ren følelse, har hun tidligere sagt til Mail on Sunday.

Det kommende udgave af Paper udkommer den 22. juni.

23 kommentarer
Vis kommentarer