Nøgen-stjerne takkede nej til 'Fifty Shades of Grey'

Emilia Clarke fra 'Game of Thrones' var bange for at ende i 'nøgenfælde'

Emilia Clarke er frisk på det meste, men ikke S/M-light på det store lærred.

Emilia Clarke har flere gange smidt tøjet i rollen som Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones', men i den nye sæson har hun kun smidt kjolen en enkelt gang. (Foto: Planet Photos) TV Game of Thrones-stjerne nægter at smide tøjet

Den britiske skuespiller Emilia Clarke, der ikke har været bleg for at vise sig nøgen blandt drager og sværdsvingende mænd i ’Game of Thrones’, er en eftertragtet kvinde.

Faktisk drømte instruktøren bag ’Fifty Shades of Grey’ om, at hun fik hovedrollen i den milde sexfilm, men den smukke skuespiller takkede nej.

- Der er vældig megen nøgenhed i den film, men jeg ville fuc…. gerne have arbejdet sammen med instruktøren Sam Taylor-Johnson, for hun er helt fantastisk, siger Emilia Clarke til The Independent.

- Jeg siger ikke, at jeg ikke vil være nøgen på film igen, for jeg har gjort det i ’Game of Thrones’, men jeg var bange for at ende i en ’nøgenfælde’, der ville have været svær at komme ud af, siger den 28-årige stjerne.

Hovedrollen som Anastasia Steele i ’Fifty Shades of Grey’ gik i stedet til Don Johnson og Melanie Griffiths datter, Dakota Johnson.

Emilia Clarke har flere gange smidt tøjet i rollen som Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones'. (Foto: Planet Photos)
Emilia Clarke har flere gange smidt tøjet i rollen som Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones'. (Foto: Planet Photos)
 

33 kommentarer
Vis kommentarer