NSYNC-stjerne presset ud af skabet

Lance Bass var skrækslagen for både familien og sine fans

Hvis nogle skulle have glemt, hvordan et Boy Band ser ud, så er her et gensyn med NSYNC, fra venstre: JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, and Justin Timberlake. Foto: AP
Hvis nogle skulle have glemt, hvordan et Boy Band ser ud, så er her et gensyn med NSYNC, fra venstre: JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, and Justin Timberlake. Foto: AP
Følg Internationale kendte

Da NSYNC-stjernen, Lance Bass, stod frem som homoseksuel i 2006 var det ikke frivilligt. I et interview med Daily Mail afslører sangeren, at han følte sig mobbet og presset ud af skabet af Perez Hilton, skriver Dagbladet.

Ifølge Lance Bass blev Hilton årsagen til, at flere medier gav ham valget imellem at lade sig interviewe om sin homoseksualitet eller bare blive ’outed’ uden egen deltagelse. Derfor endte ham med at stå frem i People Magazine.

- Jeg fik 24 timer til at træffe en beslutning i, tilføjer han.

Her kan du se et interview fra starten af februar med Lance Bass og husbonden Michael Turchin (Video: Splash)

Ville ikke ødelægge noget
Sangeren, som nu er gift med sin partner Michael Turchin, siger, at han var dødbange for at springe ud som bøsse, mens han pop-stjerne-status var på sit højeste.

- Det lå et vældigt pres på mig den gang. Ikke bare holdt jeg det hemmeligt for min familie, men jeg havde jo også en karriere med fire af mine bedste venner, og jeg ville ikke ødelægge noget for nogen, forklarer han.

Som en død søn
Hver Justin Timberlake eller nogle af de andre fra gruppen skulle lide under hans seksualitet, understreger han.

De værste opgør måtte han tage i familien, som stammer fra det konservative Mississippi. Her var flere ret utilfredse med at have fået en erklæret homoseksuel i deres midte.

- Min mor led også under det, da det blev kendt. Folk er meget moralsk i Sydstaterne og folk behandlede hans mor som om, hendes søn var død, tilføjer Bass.

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og brille

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.