Nu er de blevet forlovet

Det går hurtigt i forholdet mellem Ariana Grande og Pete Davidson

Følg Internationale kendte

De spilder ikke tiden! Turtelduerne Ariana Grande og Pete Davidson er efter bare få ugers kæresteri blevet forlovet. Det skriver flere amerikanske medier.

Det er blandt andre Us Weekly og PageSix, der uden tøven skriver, at parret, der kun har været sammen siden 30. maj, nu har taget et ret seriøst skridt imod en fremtid sammen.

Tilbage i begyndelsen af maj måned blev det kendt, at forholdet mellem den amerikanske sangerinde og rapperen Mac Miller var kuldsejlet efter næsten to år, men Grande skulle ikke bruge lang tid på at slikke sårene og komme sig over bruddet.

Allerede tre uger efter afslørede 24-årige Ariana Grande, at hun igen havde fundet kærligheden - denne gang med den jævnaldrende komiker Pete Davidson.

I sidste uge viste Pete Davidson, at han mener det alvorligt. For at bevise sin store kærlighed til Ariana Grande fik han lavet to tatoveringer til ære for hende.

Den ene tatovering er en kopi af den kanin-maske, som Ariana havde på, da hun prydede coveret til sit album 'Dangerous Woman'. Den har Davidson fået tegnet med blivende blæk bag sit øre. Ifølge flere medier har Pete Davidson også fået tatoveret Arianas initialer A og G på sin tommelfinger.

Fans er bekymrede: Ariana Grandes nye kæreste går all in

Det er den kendte tatovør, London Reese, der har dekoreret Pete Davidson. Billedet af seancen har har del med teksten: Vi havde en sjov aften.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.