Annonce:
Annonce:

Nu er det sket: 'Harry Potter' er blevet far

Den 33-årige skuespiller Daniel Radcliffe blev tirsdag set skubbe en barnevogn rundt i New Yorks gader. Nu bekræfter han selv nyheden

Barnets køn vides endnu ikke. Foto: Eyevine Eyevine/Ritzau Scanpix
Barnets køn vides endnu ikke. Foto: Eyevine Eyevine/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

I den ottende og sidste Harry Potter film ses Harry, Ron og Hermione på en togstation, hvor de skal sende deres børn afsted til deres skole. Nu kan 'Harry Potter' snart gøre det i virkeligheden. Han er nemlig blevet far.

Den verdenskendte skuespiller afslørede marts, at han ventede barn, og allerede en måned efter denne besked zigzagger han gennem gaderne i New York med en barnevogn. Det viser nye billeder fra The Daily Mail.

Daniel Radcliffe, som spiller Harry Potter, har siden 2013 været kæreste med skuespillerinden Erin Darke, og nu bekræfter Radcliffes publicist altså over for The Daily Mail, at parret er blevet forældre.

Publicisten nævner dog ikke noget om barnets køn.

Mødtes på film
Daniel Radcliffe og Erin Darke mødte hinanden under optagelserne til filmen 'Kill Your Darlings'.

Annonce:

- Det bliver en meget svær historie at fortælle vores børn engang i fremtiden på grund af de ting, vores karakterer gør med hinanden, har Daniel Radcliffe før fortalt i et interview om mødet med sit livs kærlighed, hvor han tilføjede:

- Vores karakterer møder hinanden og flirter med hinanden, så vi har det her søde minde om at møde hinanden for første gang og så bare begynde at flirte med hinanden.

Det var blandt andet deres fælles passion for skuespillet, der førte parret sammen, har Erin Darke før forklaret.

- En af de første ting, vi havde tilfælles er vores store kærlighed til det, vi laver. Og det er skønt at møde et menneske, der bare forstår og tænker på samme måde som dig selv,' forklarede Erin Darke.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: