Nu er skilsmissen uundgåelig

Brian Austin Green og Megan Fox mangler kun en dommers underskrift for at ende deres turbulente, 11 år lange ægteskab, som de facto har været slut siden november sidste år

Se Megan Fox og Brian Austin Freen sammen på den røde løber.
Følg Internationale kendte

De var i mange år et af Hollywoods mest omtalte og celebre par, men deres kendis-ægteskab har på samme tid været det måske mest tumultariske, verden nogensinde har kunnet følge med i fra sidelinjen via sladdermedierne.

Nu har ’Beverly Hills 90210’-stjernen Brian Austin Green og ’Transformers’-skønheden Megan Fox ’endelig’ fået styr på papirerne, og der mangler således, ifølge TMZ, kun en dommers underskrift, før forældrene til tre kan kalde sig endegyldigt skilt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Parret blev gift i 2010 og skal først endegyldigt skilles her i 2021. Dermed varede ægteskabet i 11 stormfulde år. Foto: Ritzau Scanpix
Parret blev gift i 2010 og skal først endegyldigt skilles her i 2021. Dermed varede ægteskabet i 11 stormfulde år. Foto: Ritzau Scanpix
 

Ifølge TMZ er Fox og Green blevet enige om dele forældremyndigheden over de tre sønner, som de i fremtiden skal have lige meget.

Opløbet til skilsmissen har været langt og ikke uden bump på vejen, så hold godt fast, for det kan være svært at følge med i historikken.

Parret blev forlovet helt tilbage i 2006, men gik første gang fra hinanden i 2009.

Gift på Hawaii
Der gik dog kun et år, før forlovelsen blev ’fornyet’, og samme år giftede det forelskede par sig så ved et romantisk bryllup på Maui, Hawaii.

I 2012 kom parrets første søn, Noah, til verden – efterfulgt af endnu en søn, Bodhi, i 2014.

I 2015 anmodede Megan Fox dog om skilsmisse, men så vidt kom det ikke. Endnu.

Selv om der var kurrer på tråden undervejs, og ingen rigtig kunne hitte hoved og hale i on/off-forholdet, bekræftede parret efter lidt hemmelighedskræmmeri, at Brian August Green også var far til drengen Journey, som Fox fødte i august 2016.

I 2019 gik det så godt, at skilsmissebegæringen fra 2015, der aldrig var kommet videre i systemet, pludselig blev droppet.

Men i november sidste år var der ingen vej tilbage. Megan Fox ansøgte endnu engang om skilsmisse, og det er altså de papirer, der nu er ved at gå i orden.

Ved brylluppet i 2010 blev der ikke indgået en ægtepagt. I staten Californien betydet det at parret, når de er endeligt skilt, skal fordele alle ejendele, de har erhvervet sig i ægteskabet, ligeligt mellem sig.

Det, de hver især ejede forud for giftermålet, indgår derimod ikke i delingen.

Nye kærester
Begge parter har nu fundet nye partnere. Megan Fox er sammen med den kendte rapper Machine Gun Kelly, og Brian Austin Green kærester rundt med den australske danser Sharna Burgess – kendt fra den amerikanske version af ’Vild med dans’, der på de kanter hedder ’Dancing With the Stars’.

Megan Fox (nederst) blev for ganske kort tid siden fotograferet afklædt i en fræk billedserie sammen med Courtney Kardashian. Billederne væltede internettet. Foto: SKJMS/Instagram
Megan Fox (nederst) blev for ganske kort tid siden fotograferet afklædt i en fræk billedserie sammen med Courtney Kardashian. Billederne væltede internettet. Foto: SKJMS/Instagram

Megan Fox forudså særlig forbindelse med Machine Gun Kelly.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter