Annonce:
Annonce:

Nu reagerer konen: Hold jer væk

Alec Baldwins kone Hilaria Baldwin beder pressen om at lade familien være i fred

Hilaria Baldwin beder pressen om at holde sig væk. Familien er blevet jagtet af pressen efter at hendes mand, Alec Baldwin, blev tiltalt for uagtsomt manddrab.

Hilaria Baldwin til pressen: Hold jer væk fra mig og min familie
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Skuespilleren Alec Baldwin står over for alvorlige anklager, og er blevet tiltalt for uagtsomt manddrab efter den ulykke, der kostede en filmfotograf livet på settet til filmen 'Rust' i oktober 2021.

Anklagerne har fået Baldwin-familien i paparazziernes søgelys og indtil videre har Alec Baldwins kone, Hilaria Baldwin, ikke udtalt sig. Men nu tager hun bladet fra munden og beder pressen om at lade deres børn være i fred.

- Jeg vil have, at I skal vide, at vi har syv børn. Vær sød at lade min familie være i fred. Lad mine børn være. De spørger mig, hvad I laver. Det er svært for mig at sige. Please lad os være. Jeg kommer ikke til at sige noget, siger en følelsesladet Hilaria Baldwin til den fremmødte presse, der følger efter familien.

Annonce:

Nægter sig skyldig
Alec Baldwin har hele tiden nægtet sig skyldig i sagen og forklaret, at han ikke trykkede på aftrækkeren på den rekvisitrevolver, der affyrede det dræbende skud.

Alec Baldwin er derfor ikke tilfreds med tiltalen.I en udtalelse på vegne af Baldwin anklager hans advokat, Luke Nikas, myndighederne for justitsmord.

- Denne beslutning fordrejer fokus på Halyna Hutchins' tragiske død og repræsenterer et skrækkeligt justitsmord. Hr. Baldwin havde ingen grund til at tro, at der var ægte ammunition i revolveren - eller noget sted på settet, siger advokaten ifølge TMZ og fortsætter:

- Han har lænet sig op ad de professionelle, han samarbejdede med, som forsikrede ham om, at våbnet ikke var skarpladt. Vi vil kæmpe mod denne tiltale, og vi vil vinde.

Også våbenspecialist på filmen Hannah Gutierrez Reed, der overrakte pistolen til Alec Baldwin, er blevet tiltalt for uagtsomt manddrab.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

I onsdags havde Reality Awards 10 års jubilæum. Det gik ikke stille for sig, hør årets mandlige deltager fortælle om festen i podcasten 'Der er brev!'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Danmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste husDanmarks dyreste hus
Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: